SEGRE

A continuar sumant

El Lleida vol guanyar avui el Llevant B per mantenir-se entre les dos primeres places que donen accés a la Primera RFEF

LLEIDA ESPORTIU - LLEVANT B (18/04/21)

EL PARTIT D'AVUISEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu afronta amb renovat optimisme la visita avui de l'Atlètic Llevant (Camp d'Esports, 12.00) en la tercera jornada de la fase que dona accés a la Primera RFEF (la nova categoria que substituirà la pròxima temporada l'actual Segona B). Els blaus, que venen de descansar la segona jornada, van aconseguir derrotar la jornada inicial d'aquesta fase l'Hèrcules al Camp d'Esports per 1-0, amb un gol d'Abel Molinero. La victòria, unida al fet que els resultats dels seus rivals el van afavorir el cap de setmana passat, ha fet que l'equip de Molo estigui classificat actualment en segona posició del grup. Dit d'una altra manera, ara mateix el Lleida seria equip de Primera RFEF i, per tant, hauria aconseguit el segon objectiu d'aquesta temporada després de fallar el primer, que era optar a l'ascens a Segona A.

Però en una lligueta tan igualada i amb l'aplicació de coeficients (ja que en la primera fase no van acumular punts en igualtat de condicions els grups d'11 i els de 10 equips) el marge d'error amb prou feines existeix. Per tant, el Lleida ha d'aprofitar avui que juga a casa i de nou amb públic per sumar tres punts més que li facin fer un pas endavant més en l'objectiu d'estar la temporada vinent a la Primera RFEF.

La plantilla blava ha estat notícia aquesta setmana perquè ha tingut dos positius, un jugador i un membre de l'staff tècnic, els quals estan aïllats però, al descansar la passada jornada, no ha tingut repercussió en la resta de l'equip.

EL DETALL Un rival amb un jove tècnic italià que va arribar de pràctiques L'entrenador italià de lAtlètic Llevant Alessio Lisci, de 35 anys, va recalar a l'entitat la temporada 2011/2012 procedent de l'escola de futbol de la Lazio. La seua arribada va ser curiosa. Va enviar sol·licitud per realitzar pràctiques a tots els equips de Primera divisió. Li van respondre l'Atlètic de Madrid i el Llevant. Aquest li va donar la possibilitat d'arrancar com a segon entrenador del Juvenil A. Després, ja com a primer tècnic del Juvenil, va arribar a les semifinals de Copa la campanya 2018/19.

Per a aquest partit, Molo té la baixa d'Albert Torras, sancionat per acumulació d'amonestacions, a més del jugador amb Covid, i tornen Simic, Cano i Yasser després de complir les seues sancions. Al davant els blaus tindran un filial del Llevant que arriba amb un futbolista, el central Michele Diana, que va començar la temporada amb el Lleida.

L'equip granota es va imposar la passada jornada al Llagostera per 2-1 i ara és penúltim del grup amb 25 punts, a cinc del Lleida. En aquesta jornada només es disputarà un altre partit més, el Cornellà-Hèrcules, després d'haver-se ajornat el Llagostera- la Nucia.

tracking