SEGRE

DEPORTES

“Ser el capità i aixecar la copa és molt especial”

Messi assegura que “ha sigut un any difícil i ara volem lluitar per la Lliga”

Messi i Joan Laporta es fonen en una abraçada quan el capità barcelonista es disposa a recollir la copa que es veu al fons.

Messi i Joan Laporta es fonen en una abraçada quan el capità barcelonista es disposa a recollir la copa que es veu al fons.RFEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi, elegit MVP del partit, va parlar després de la final per als micròfons de Barça TV i, encara que no es va pronunciar sobre si finalment es quedarà, les seues paraules van deixar entreveure que hi ha moltes possibilitats que el convenci Joan Laporta, tal com ha reiterat el president: “Ha estat una Copa molt dura, en molts partits vam patir. Sempre és maco aixecar un títol, molt feliç per aquest grup que mereixia una alegria. És molt especial ser el capità d’aquest club, on porto tota la vida, és una Copa molt especial”, va declarar.

L’argentí va afegir que “és molt estrany guanyar un títol i no poder celebrar-ho amb l’afició ni amb la família. Ha estat un any difícil per a nosaltres, ja tenim la Copa i ara volem continuar lluitant per la Lliga. És un any diferent, de transició, amb molts joves, ens va costar arrancar, vam perdre molts punts per innocència i inexperiència. Ens vam ficar en la batalla”. Messi, que va confessar que “és una Copa molt especial per a mi per poder aixecar-la”, va dir sobre el partit que “hem tingut la paciència de tenir la pilota, i amb el segon temps, l’Athletic ha baixat, hem posat una marxa més i han arribat els gols”.

“Els joves amb els quals hem acabat la final són el futur. Ara lluitarem per la Lliga”

Per la seua part, el tècnic Ronald Koeman va admetre que “estem feliços per guanyar aquest títol, és una etapa que comences amb unes idees. Hem fet canvis a l’equip, el Barça ha de lluitar pels títols, encara que sigui amb gent jove, ja tenim el primer i ara continuem lluitant per la Lliga”.

Koeman va continuar dient: “En qualsevol club gran saps que l’entrenador depèn dels títols i resultats. Guanyar un títol és important també per a mi, però sobretot per als jugadors, que des del primer dia han lluitat per tot. Si un equip es mereixia guanyar aquesta Copa som nosaltres”.

“Els joves amb qui hem acabat la final de la Copa del Rei són el futur”, va concloure el tècnic holandès.

“Espero que sigui la primera d’un cicle” “Teníem moltes guanyar de tornar a guanyar i ho hem fet. Ha estat una gran final contra un gran rival. Els jugadors necessitaven això. Estem feliços pels jugadors, el cos tècnic i l’afició. Espero que sigui la primera copa d’un cicle de moltes copes”, va manifestar el president Joan Laporta. “Leo és el millor. Estic convençut que vol quedar-se i farem tot el que estigui a les nostres mans”, va afegir sobre Messi.

“L’equip és un altre, és com fer un reset” “Crec que ha estat un any difícil. És una mica com la vida, de vegades caus i t’has d’aixecar. L’equip ha tingut la capacitat de donar la volta a la situació. L’equip és un altre”, va dir Gerard Piqué. “Una junta nova, amb un president que ve amb moltes ganes. És com començar de nou, fer un reset”, va afegir el blaugrana.

Títol dedicat a les víctimes de la Covid Els jugadors del Barça van celebrar el títol amb una pancarta amb els colors blaugrana en la qual es podia llegir “Gràcies, culers! Units, la lluita continua. En record a les víctimes de la Covid-19”. El club va rebre la felicitació per part d’aficionats a través de les xarxes socials per aquest bonic gest.

Paguen fins a 200 euros per veure la final Aficionats del Barça i de l’Athletic van poder presenciar en directe la final de Copa sense haver de recórrer a la televisió. Els afortunats van reservar per 200 euros les poques habitacions de l’hotel Exe Isla Cartuja que donen al camp de futbol. Aquestes habitacions van arribar a costar 2.000 euros per nit abans de la pandèmia de coronavirus.

Mor Mussons, un dels ‘pares’ de la Masia Josep Mussons, exvicepresident i directiu del FC Barcelona durant 22 anys (1978-2000), va morir ahir als 95 anys víctima de la Covid. Va ser un dels pares de la Masia i un dels homes forts en el mandat de Núñez. Al Barça va ser vicetresorer i president de les seccions, responsable del futbol base i vicepresident tercer de l’entitat.

Messi i Joan Laporta es fonen en una abraçada quan el capità barcelonista es disposa a recollir la copa que es veu al fons.

Messi i Joan Laporta es fonen en una abraçada quan el capità barcelonista es disposa a recollir la copa que es veu al fons.RFEF

tracking