SEGRE

VÍDEO | Marc Márquez s'emociona després d'acabar setè la seua primera carrera al cap de nou mesos lesionat

Marc reconeix que ahir va tornar a sentir-se pilot de nou

Marc es va emocionar al ser rebut amb aplaudiments al box de l'equip.

Marc es va emocionar al ser rebut amb aplaudiments al box de l'equip.Repsol Media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La d’ahir a Portimao va ser una cursa molt especial per a Marc Márquez. Tant, que va plorar a l’acabar i va tenir dificultats per atendre els mitjans. “Soc una persona a qui li agrada mantenir-ho per dins i no expressar-ho gaire, però he entrat al box i m’he ensorrat. Ha estat dur”, va dir als micròfons de Dazn.

A l’instant, abaixa el cap i després d’uns segons de reflexió, etziba un “dos minuts i segueixo”. Se’n va anar darrere dels camions amb Héctor Martín, el cap de premsa d’Honda, i va retornar al poc per seguir l’entrevista. “Està clar que no he gaudit gaire d’aquesta carrera, però sí que he sabut patir. A la meitat em trobava bastant bé i, al final, he acabat la carrera, simplement. Anava a sobre de la moto, on em portava. Ha estat un alleujament tot el cap de setmana, no només acabar la cursa. Tornar a anar amb moto, tornar a sentir- me pilot, tornar a pilotar, malgrat que no pilotava com jo volia. Però l’alleujament ha estat quan he entrat al box. He vist tota la gent. No ha estat ni per dolor ni res. No tenia dolor. Em faltava força. Ha estat l’alleujament de: ho hem fet. Ha estat el pas més important en la recuperació. Estic supercontent de poder acabar en bones condicions, entre cometes, i ara cal fer petits passos endavant”, va dir.

El resultat, en segon pla

“Aquest cap de setmana era igual la posició. Ha estat diferent. El que he sentit a l’acabar la carrera ha estat totalment diferent del que he sentit a l’acabar qualsevol altra cursa que hagués guanyat o que hagués acabat al podi”, va explicar.

“A part de tot el que he viscut el cap de setmana, no només era el retorn, com em trobaria, tot el que s’ha generat mediàticament. Lògicament, soc humà i t’afecta. Però he sentit el suport de tots els meus, dels doctors, el meu físio... i això m’ha ajudat a pilotar una mica més tranquil. Estava a meitat de carrera que veia el segon, almenys el veia, a quatre segons. Això ja ha estat molt millor del que esperava. He fet una bona sortida. Al principi, han abusat de mi. Com al pati del col·legi, quan jugava amb els grans a futbol, han abusat, però era normal. No tenia el ritme, estava en una posició que no em tocava i en Moto- GP quan t’adorms una mica, et passen. Quan he trobat la meua posició, he començat a pilotar, a fer la meua cursa. Ha estat dura físicament, però la reacció del final no ha estat tant física, sinó emocional”, va concloure el cerverí.

tracking