SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Leo, cada cop més a prop de renovar

El seu pare es troba a Barcelona

Messi aixeca la Copa i mostra alegria.

Messi aixeca la Copa i mostra alegria.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La renovació de Leo Messi, que va aparèixer com una possibilitat quan Joan Laporta va guanyar les eleccions a la presidència, sembla cada vegada més a prop de concretar-se. Encara que les dos parts han decidit prendre-s’ho amb calma i portar les negociacions amb molta discreció, segons apunten diversos mitjans barcelonins, les paraules emocionades de Messi dissabte després de guanyar la Copa del Rei i la presència a Barcelona del seu pare han fet que les conjectures vagin cada vegada més en la línia que l’argentí es quedarà al Barça.

Laporta i Messi van dinar junts recentment. Segons informa Mundo Deportivo, poc després de prendre possessió del càrrec, el president es va citar amb el capità blaugrana i encara que Leo va assistir a la reunió amb la idea clara d’anar-se’n, va sortir-ne amb molts dubtes i sense tancar l’opció de replantejar-se la decisió.

D’altra banda, segons RAC1, l’esposa del crac culer, Antonella Roccuzzo, està buscant casa al Garraf. Segons la mateixa font, Antonella sondeja aquesta possibilitat des de fa algunes setmanes. Com ja és conegut, Messi posseeix un dels seus hotels a Sitges, localitat costanera de la comarca del Garraf situada a 38 quilòmetres de Barcelona.

Fins i tot es parla d’un contracte per dos temporades. Quant als termes econòmics, Laporta espera que s’acabi l’auditoria del club per saber de quins diners disposa, encara que Messi ha deixat clar en nombroses ocasions que el que el mouria a seguir és l’existència d’un projecte esportiu ambiciós.

El Barça d’handbol guanya l’onzena Lliga

El Barça es va assegurar l’onzena Lliga ASOBAL consecutiva a falta de sis jornades i és el seu vint-i-vuitè títol en total a la competició, després de guanyar ahir (37-21) l’Ángel Ximénez Puente Genil al Palau Blaugrana.

El Barça visita diumenge el PSG

PSG i Barça jugaran l’anada de semifinals de la Champions femenina diumenge vinent, 25 d’abril, a les 15.00 hores a l’Stade Georges Lefèvre, i la tornada es disputarà el diumenge 2 de maig, a les 12.00, al Johan Cruyff.

El Kun Agüero, més a prop de ser blaugrana

Els advocats del Kun Agüero ja tenen a les mans un esborrany del contracte que podria lligar-lo al Barça. Així ho asseguren des de l’Argentina al mitjà TyC Sports, que parla d’“intenses negociacions en els últims dies”.

tracking