SEGRE

ESPORTS

Tebas: "Florentino està perdut, la Superlliga és la mort del futbol"

El president de LaLiga, Javier Tebas, va afirmar que el seu homòleg del Reial Madrid, Florentino Pérez, "està perdut" i que la Superlliga impulsada per dotze clubs europeus, entre ells el conjunt blanc, FC Barcelona i Atlètic de Madrid, lluny de ser la solució a la crisi per la pandèmia és "la mort del futbol".

Javier Tebas, president de la Lliga.

Javier Tebas, president de la Lliga.ÓSCAR J. BARROSO / AFP7

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de LaLiga, Javier Tebas, va afirmar que el seu homòleg del Reial Madrid, Florentino Pérez, "està perdut" i que la Superlliga impulsada per dotze clubs europeus, entre ells el conjunt blanc, FC Barcelona i Atlètic de Madrid, lluny de ser la solució a la crisi per la pandèmia és "la mort del futbol".

"El desembre de 2020 ja vaig dir que Florentino Peréz estava molt despistat, ara està PERDUT, ni el futbol està arruïnat com ell diu, ni la SUPERLLIGA, que és un dels problemes, pot ser la solució, és la mort del futbol", va dir el màxim responsable de LaLiga en el seu compte de Twitter.

Així va respondre Javier Tebas a les declaracions de Florentino Pérez al programa 'El Chiringuito' en les quals va afirmar que el projecte de la Superlliga és "pel bé del futbol, i per salvar-lo d’una situació crítica".

"Això se’ns va ocórrer a tots perquè la Champions estava perdent interès i ens vam dir: 'Què és el que té atractiu?' Que juguem entre els grans. El que fem és pel bé del futbol, és per salvar-lo perquè està en un moment crític", va assenyalar Pérez.

El directiu blanc va advertir que el "futbol ha d’evolucionar" i "d’anar adaptant"-se als temps actuals. "El futbol porta perdent interès, es nota que les audiències van baixant i els drets televisius van disminuint. Alguna cosa calia fer i la pandèmia ens ha dit que havia de ser amb urgència perquè estem tots arruïnats", va manifestar.

Milan, Arsenal, Atlètic de Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Inter, la Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Reial Madrid i Tottenham Hotspur van anunciar la fundació de la Superlliga, competició que estaria formada per 20 clubs i que competiria amb l’actual Lliga de Campions.

L’anunci de la Superlliga va provocar la reacció de la UEFA, que va anunciar sancions per als clubs i els jugadors participants en la mateixa, i d’alguns governs, entre ells l’espanyol, que van expressar el seu rebuig del projecte i l’aposta pel diàleg entre equips, federacions i lligues nacionals.

tracking