SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega reforça el seu atac amb Víctor Morillas

L'equip blaugrana juga avui a Solsona

Morillas, ahir amb la samarreta de la UE Tàrrega.

Morillas, ahir amb la samarreta de la UE Tàrrega.F.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Tàrrega ha reforçat el seu joc d’atac amb el davanter Víctor Morillas, de trenta-un anys. Es tracta d’un jugador de banda que procedeix de la UE Sitges, de Segona Catalana i que també ha militat en equips com el Valls, el Catllar, Igualada i Vilanova i la Geltrú, en aquest cas en dos etapes.

Amb aquesta incorporació, el club pretén dotar amb més efectius la plantilla, minvada en les últimes jornades per nombroses baixes. Per aquesta raó, la de Morillas probablement no serà l’última incorporació de l’equip blaugrana, ja que l’staff tècnic del Tàrrega segueix buscant jugadors per compensar aquestes baixes. Les més recents han estat les de Gulias i Hichem.

D’altra banda, l’equip blaugrana juga avui el partit ajornat amb el Solsona (21.00). L’encontre es juga a Cardona. El Tàrrega és a la zona baixa del seu grup, vuitè amb 10 punts, després de la derrota del cap de setmana passat contra el Can Vidalet (1-3). El Solsona, per la seua part, és tercer a la taula classificatòria, amb 17 punts, a tan sols dos del Mollerussa i a tres del líder, el Borges.

tracking