SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

El CEN Balaguer impulsa dos travessies en aigües obertes

Una de 15 quilòmetres i una altra de 4,5, previstes per al proper 3 de juliol

La Travessia al Pantà de Sant Llorenç compleix enguany 11 edicions.

La Travessia al Pantà de Sant Llorenç compleix enguany 11 edicions.CEN BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Natació Balaguer impulsarà aquest estiu sengles travessies en aigües obertes, les primeres de llarga distància que es disputaran a la província de Lleida. Des de fa més d’una dècada el club de la Noguera organitza anualment la Travessia al Pantà de Sant Llorenç, una prova que és puntuable per al Circuit Català de l’especialitat, però la nova junta ha volgut fer un pas més organitzant una travessia de quinze quilòmetres, que tindrà un caràcter popular i oberta a tot el món que sigui major de setze anys.

La prova, que únicament ha estat publicitada a través de les xarxes socials de la mateixa entitat, ja compta amb una quarantena d’inscrits i espera depassar el centenar de participants, una xifra més que acceptable per a la seua primera edició, que està fixada per al 3 de juliol. El club completarà la jornada amb una travessia més curta, de 4,5 quilòmetres, i per al futur planeja incloure una distància mitjana, d’uns set o vuit quilòmetres.

El club organitzarà el 4 de setembre l’onzena edició de la Travessia al Pantà de Sant Llorenç

La prova reina de 15 km, que ha estat batejada amb el nom de Most Wanted (El més buscat en anglès), partirà des d’Àger i tindrà el seu punt final a Vilanova de la Sal, mentre que la distància de 4,5 tindrà la sortida a Santa Linya. Les dos distàncies sortiran a la mateixa hora, les 9.30, i està previst que ho facin amb sortides massives, tret que la situació de la pandèmia ho impedeixi. El CEN Balaguer posarà a disposició dels participants la possibilitat de deixar els seus vehicles a Vilanova de la Sal i desplaçar-se amb tren fins a Àger o Santa Linya.

Pel que respecta a la Travessia al Pantà de Sant Llorenç, aquest any celebrarà el 4 de setembre l’onzena edició, després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia, i inclourà les distàncies de 500, 1.200, 3.000 i 7.000 metres.

tracking