SEGRE

SUPERLLIGA

Els aficionats del Manchester United envaeixen el camp d'entrenament

Com a protesta per la incial implicació del club a la Superlliga, encara que després es va apartar del projecte

Els aficionats del Manchester United envaeixen el camp d'entrenament

Els aficionats del Manchester United envaeixen el camp d'entrenamentEFE/EPA/Martin Rickett / Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup d’aficionats del Manchester United ha envaït aquest matí el camp d’entrenament de l’equip demanant la dimissió dels amos, la família Glazer, com a protesta per la incial implicació del club a la Superlliga, encara que després es va apartar del projecte.

Els individus, que van arribar fins el camp d’entrenament i les oficines del club, es van fotografiar amb pancartes en les quals exhibien el missatge "Glazer Out" i demanant una reforma del sistema de propietat dels clubs que inclogui l’aficionat com a part de l’accionariat.

Ole Gunnar Solskjaer, entrenador del primer equip, va haver de sortir a calmar els ànims i va acabar convencent els fans que abandonessin les instal·lacions.

Juntament amb el noruec, també va estar el seu assistent Michael Carrick, el director tècnic Darrent Fletcher i el jugador Nemanja Matic.

L’assalt es produeix després de l’entrada i sortida del Manchester United de la Superliga europea, de la qual Joel Glazer, amo de l’equip, anava a ser vicepresident.

Glazer va emetre un comunicat aquest dimecres demanant perdó per haver realitzat la inclusió de l’equip en la nova competició sense haver demanat permís als aficionats.

tracking