SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El CB Pardinyes, confinat

Ahir es va confirmar el positiu d'un jugador de l'equip de Gerard Encuentra, el primer cas en tota la temporada || Estarà deu dies aïllat i s'ajornen els dos partits de l'eliminatòria del 'play-off'

654497_1.jpg

654497_1.jpgPOL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plantilla i el cos tècnic del Club Bàsquet Pardinyes hauran d’estar deu dies confinats als domicilis després que ahir es confirmés el positiu d’un jugador, que als tests d’antígens de dijous passat ja havia donat un resultat concloent, el primer cas d’aquesta temporada. Això ha obligat la Federació Espanyola de Bàsquet a ajornar els dos partits de l’eliminatòria de vuitens de final del play-off d’ascens a la LEB Or, el primer demà al Barris Nord amb el Zornotza basc. La tornada, prevista inicialment per al dia 2 de maig, també ha hagut d’ajornar-se perquè just aquell dia finalitza el confinament de l’equip lleidatà.

De moment, el jugador que ha donat positiu es troba aïllat al seu domicili, que comparteix amb dos companys més, que van donar negatius als tests d’antígens, igual que la resta de la plantilla.

Pardinyes i Zornotza han pactat l’anada al Barris Nord el 8 de maig, encara que la FEB ho ha de ratificar

No obstant, el club s’esperarà cinc dies i, en cas de no haver-hi símptomes, sotmetrà la plantilla a nous tests. L’afectat està bé de salut i només ha perdut l’olfacte i el gust.

“És evident que és un hàndicap perquè venim d’una setmana sense competir i ara n’estarem dos més, tres en total, cosa que provocarà una falta de ritme important. De moment no podrem entrenar-nos fins al dia 3, sempre que no aparegui algun cas més, perquè tenim fresc a la memòria el que li va passar al Força Lleida”, va explicar Encuentra, que ja s’ha posat en marxa amb el preparador físic perquè els jugadors tinguin deures a casa durant aquest confinament.

“Ho hem estat coordinant i cada jugador ja té el plàning, amb sessions físiques i també tàctiques online, almenys per perdre la forma al mínim possible”, va indicar.

A falta de confirmació per part de la FEB, Pardinyes i Zornotza estudien jugar el partit d’anada al Barris Nord el 8 de maig i la tornada la setmana següent en dia laborable, probablement el dimecres 12 o el dijous 13.

L’eliminatòria de quarts de final, en cas de passar ronda, començaria el cap de setmana del 15 i 16 de maig, sempre que el Menorca hagi superat el brot de coronavirus que ha afectat deu membres.

tracking