SEGRE

INVESTIGACIÓ INNOVACIÓ

Busquen millorar els hàbits en educació, salut i esport

A través de la càtedra universitària DOTS de la Universitat de Lleida

Bajona, Talarn i Guitard, ahir, durant la presentació.

Bajona, Talarn i Guitard, ahir, durant la presentació.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat de Salut Pública, Albert Bajona, i de la infermera, doctora per la UdL i investigadora, Luisa Guitard, van presentar ahir la tasca que està duent a terme la càtedra universitària de Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (DOTS) de la UdL. Aquests treballs estan relacionats amb els àmbits de l’educació, salut, activitat física i de l’esport, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència.

Guitard va intervenir en representació d’un equip liderat per la professora Isabel del Arco Bravo. Per la seua part, Talarn va posar de manifest que “aquesta és una de les temàtiques que, cada vegada més, tenen més incidència a les nostres vides “.

Va afegir, així mateix, que aquestes anàlisis dels hàbits saludables són indispensables i ha reafirmat el suport de la institució en el projecte. La càtedra universitària DOTS va ser aprovada pel Consell de Govern de la UdL el 19 de juliol del 2017 i està formada per un equip multidisciplinari dels àmbits de l’educació, salut, activitat física i de l’esport.

L’objectiu general de DOTS és analitzar el desenvolupament de les organitzacions que intervenen en diferents camps relacionats amb la salut i l’educació al territori, actuant en processos formatius i així millorar-ne l’eficiència.

tracking