SEGRE

FUTBOL PRIMERA NACIONAL

Islàndia haurà d'esperar

Una lesió de genoll impedeix a Maria Orteu incorporar-se aquesta setmana al club islandès que la va fitxar || Hi anava amb Marta Sàez i Alexandra Taberner

Maria Orteu.

Maria Orteu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que totes ho són, tal com assevera el tòpic futbolístic, la greu lesió de genoll que ha patit Maria Orteu (Torregrossa, 22-12-1999) ha arribat en el moment més inoportú per a aquesta jugadora del Pardinyes. La davantera es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret, la qual cosa li impedirà incorporar-se a l’equip islandès Fjarðabyggð/Höttur/Leiknir (equip sorgit de la unió de tres clubs), de la Segona divisió, que l’havia fitxat juntament amb dos companyes més, Alexandra Taberner i Marta Sàez. Totes dos jugaran demà a Girona l’últim partit amb l’equip lleidatà.

“Dissabte ens en anàvem les tres a Islàndia, però jo no puc anar-hi”, explica la Maria. “És un cop dur no poder anar per una lesió. Era una experiència que esperava amb moltes ganes i il·lusió, ja que allà el futbol és més físic i n’hauria après molt”, afegeix. En canvi, l’espera una operació el 14 de maig i un mínim de sis mesos de recuperació. “Aquesta setmana, veient els preparatius de les meues companyes, estic una mica més trista. Però ja em toca pensar a recuperar-me i jugar com més aviat millor i veure si l’any que ve tinc l’oportunitat d’anar i viure aquesta experiència”, comenta la lleidatana.

La futbolista de Torregrossa ja va començar tard la temporada per culpa d’una lesió a l’altre genoll

Orteu ja va tenir una altra lesió aquesta temporada, un esquinç del lligament lateral a l’altre genoll, l’esquerre. Una més en un club molt castigat per les lesions de genoll com a conseqüència del mal estat de la gespa artificial. “Ja vaig començar la temporada dos mesos tard per culpa de l’altra lesió”, explica. “Aquesta vegada, un parell de setmanes abans de lesionar-me en un partit ja notava que tenia el quàdriceps carregat. És evident que el camp et condiciona i al final et trenques. Però a més del camp aquest any hi ha hagut aturades i tot influeix”, valora.

Maria Orteu.

Maria Orteu.

tracking