SEGRE

HOQUEI PATINS EUROPE CUP

Andorra acollirà la Final a set europea amb el Llista defensant la corona

El poliesportiu d’Andorra serà finalment la seu.

El poliesportiu d’Andorra serà finalment la seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Final a 7 de la WS Europe Cup d’hoquei patins, l’antiga Copa de la CERS de la qual el Llista Blava és el campió de les dos últimes edicions, es disputarà des del dia 18 fins al 20 de juny al Principat d’Andorra, segons va anunciar ahir la Europe Rink Hockey, que finalment ha concedit l’organització de la fase final a la Federació Andorrana de Patinatge (FAP).

La competició es disputarà en un format de competició a partit únic i en una final a set amb cinc clubs de l’OK Lliga, entre els quals el Lleida Llista Blava, que com a vigent campió eludirà l’eliminatòria de quarts de final i accedirà directament a semifinals. Allà se les veurà amb el guanyador del duel entre el Calafell i el Girona, fet que assegura un finalista català. Les altres dos eliminatòries enfrontaran el Caldes i el Riba d’Ave portuguès, d’una banda, i l’Igualada i el Sarzana italià, per una altra.

Els partits es disputaran al Poliesportiu d’Andorra, que té capacitat per a 5.000 espectadors, si bé per a la cita només estarà permès un 30 per cent de l’aforament, uns 1.000 espectadors, encara que està tot pendent de veure com evoluciona la pandèmia. L’última final europea de clubs disputada a Andorra data del 2011 i va enfrontar el Liceo i el Reus.

tracking