SEGRE

Polèmica pel dinar de la plantilla del Barça a casa de Messi

Salut Pública "estudiarà" si va vulnerar les restriccions per la covid-19

El davanter argentí del FC Barcelona, Leo Messi.

El davanter argentí del FC Barcelona, Leo Messi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència de Salut Pública de Catalunya, adscrita a la conselleria de Salut de la Generalitat, "estudiarà" en els propers dies si al dinar d’ahir dilluns a casa del capità del FC Barcelona Leo Messi amb tota la plantilla es van vulnerar restriccions sanitàries vigents per la covid. Messi va oferir al jardí de casa seua un rostit argentí al juntament amb tot el grup, amb la idea de fer pinya en la recta final de la temporada, en la qual els blaugrana es juguen el seu futur en LaLiga.

Després de la reunió setmanal del Govern, el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, ha explicat que l’Agència de Salut Pública de Catalunya "estudiarà" aquest cas i "determinarà des d’un punt de vista tècnic" si "a partir d’aquí cal fer algun pas més" i prendre alguna mesura en concret.

Aragonès ha recordat que "hi ha uns procediments establerts" per abordar aquest tipus de casos i ha fet una "crida a complir les mesures" de seguretat sanitàries per fer front a la pandèmia de covid, una crida especialment dirigida a "personalitats amb projecció pública", perquè les compleixin de manera "més intensa" i així donar "exemple".

També la consellera de la Presidència, Meritxell Budó ha insistit que l’Agència de Salut Pública de Catalunya "farà en els propers dies una valoració tècnica" sobre el cas i comunicarà al Govern el seu punt de vista sobre com procedir.

tracking