SEGRE

Nadal: 'Estic orgullós del meu equip, el Reial Madrid'

El tenista Rafael Nadal

Nadal: 'Estic orgullós del meu equip, el Reial Madrid'EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafael Nadal va lamentar la derrota del Reial Madrid de la Lliga de Campions després de perdre contra el Chelsea a Stamford Bridge dimecres, però va enaltir el valor d’aspirar a tots els títols malgrat tots els contratemps que ha patit el conjunt de Zinedine Zidane al llarg de la temporada.

Nadal és un gran aficionat al futbol i, especialment, del Reial Madrid. Va veure el partit davant del Chelsea i es va mostrar "orgullós" del conjunt blanc malgrat l’eliminació.

"Vaig veure el partit. Com a espectador he de dir que estic molt orgullós del meu equip. Per descomptat que no m’agrada perdre. Amb totes les dificultats que hem tingut durant tota la temporada, seixanta lesions, és difícil ser on estàvem fins dimecres, lluitant per les dos competicions més importants que estem jugant: semifinals de Champions i continua lluitant per la Lliga", va recordar Rafael Nadal.

El número dos del tenis mundial va elogiar Zinedine Zidane. "Zidane és un dels meus favorits cent per cent sens dubte. Una gran persona, de grans valors per al Reial Madrid. Crec que la temporada està molt bé després de tota la mala sort amb les lesions que vam tenir. És difícil demanar més", va insistir.

El partit entre Rafael Nadal i Alexei Popyrin va ser presenciat pel brasiler Ronaldo Nazario i Luis Figo, ubicats en una de les llotges de la pista central de la Caixa Màgica. Nadal va reconèixer que el davanter, actual president del Valladolid, va ser un dels seus ídols i un dels millors jugadors de la història.

"Sempre admiro els millors esportistes. Soc un aficionat a l’esport. Quan era nen Ronaldo jugava a Barcelona amb el meu oncle. Ha estat un dels meus jugadors de futbol favorits de tots els temps, un dels millors que vaig veure jugar," va destacar Nadal.

tracking