BÀSQUET LEB PLATA

Comiat amb triomf

El Pardinyes, eliminat del 'play-off' d'ascens a la LEB Or malgrat guanyar a la pista del Zornotza || Els 31 punts de desavantatge de l'anada, determinants

David Efambe, en imatge del partit d’anada, va ser el màxim anotador del Pardinyes a Amorebieta.POL PUERTAS

El Pardinyes va tancar ahir la temporada amb una victòria a la pista del Zornotza (58-63) a la tornada de la ronda de vuitens del play-off d’ascens a la LEB Or, un triomf que no li va servir per classificar-se, ja que l’equip de Gerard Encuentra portava un desavantatge de 31 punts de l’anada al Barris Nord (57-88). Tanmateix, els lleidatans van abaixar el teló al curs de la millor manera, guanyant un dels favorits a l’ascens de categoria en un play-off per a la història del club.

El Pardinyes va obrir el duel molt seriós en defensa i es va emportanr el primer quart amb 9 punts d’avantatge (8-17). Mendiburu i Besora van establir una màxima renda de 13 punts (8-21) i el conjunt basc es va despertar, moment en què va fer valer el seu millor físic. Tanmateix, els lleidatans sempre es van mantenir al davant i van arribar al descans amb 8 punts d’avantatge (24-32).

El conjunt d’Encuentra va mantenir el domini fins a la meitat del tercer quart (29-39), quan el Zornotza va firmar un parcial de 14-0 per donar capgirar el marcador. D’aquesta forma, l’equip local va entrar al davant a l’últim quart (43-41).

Semblava que el conjunt d’Amorebieta s’enduria una segona victòria, ja que a falta de quatre minuts per al final mantenia certa distància (56-52). Però el Pardinyes va fer un últim esforç contra un Zornotza més relaxat i va acabar emportant-se el triomf de terres basques.

Després del partit, Gerard Encuentra va manifestar que “hem acabat amb bones sensacions. Estàvem ferits en l’orgull i volíem acabar de la millor manera. La temporada no pot tenir cap altre qualificatiu que l’excel·lent. Els jugadors han entès què és el Pardinyes i ho han donat tot sobre la pista. Llàstima que no hàgim pogut competir més”, va afegir.