BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça supera el tràmit contra el Betis amb una notable pallissa

Tobias Borg intenta superar el blaugrana Pau Gasol.

Tobias Borg intenta superar el blaugrana Pau Gasol.EFE/JOSÉ MANUEL VIDAL

El Barça es va exhibir ahir a Sevilla amb una pallissa sobre el Betis (58-109), una victòria que assegura el segon lloc a la fase regular de la Lliga ACB i també la permanència al conjunt verd-i-blanc malgrat la desfeta, a causa de la derrota d’Estudiantes contra l’Obradoiro. El partit, després d’un començament igualat, es va trencar al segon quart, en què el Barça va condemnar el conjunt sevillà amb un parcial de 4-33 i se’n va anar al descans amb més del doble de l’anotació local (25-54), amb la qual cosa el duel va quedar més que sentenciat a falta dels dos últims quarts.

Sarunas Jasikevicius va donar ahir minuts als menys habituals i descans als jugadors que hauran d’arribar en les millors condicions possibles a la Final Four de l’Eurolliga, que tindrà lloc a Colònia del 28 al 30. El 58-109 suposa l’avantatge blaugrana més alt (+51) d’aquesta temporada, que supera el +42 contra el Fenerbahçe (97-55) a l’Eurolliga i amb el Gipuzkoa (68-110) a la Lliga ACB.