SEGRE

ESPORTS

Koeman i Laporta es reuneixen sense novetats sobre el futur del tècnic

El entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman.

Koeman i Laporta es reuneixen sense novetats sobre el futur del tècnicEFE/Alejandro García/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Ronald Koeman, es va reunir aquest dijous durant més de dos hores amb el president del club, Joan Laporta, i el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, en un trobada que va servir perquè el tècnic holandès expliqués els motius de la mala ratxa de l’equip, però la qual no va comportar novetats sobre el seu futur.

En sortir de la reunió, feta en un restaurant de la ciutat comtal, i passades les quatre de la tarda els tres integrants, que se’n van anar al mateix cotxe, no van voler endinsar-se en detalls.

Koeman es va dirigir als periodistes presents, entre ells EFE, per deixar clar que no diria res: "Pots preguntar el que vulguis que no respondré". I Laporta va explicar que havia estat "un dinar tranquil entre l’entrenador i el president".

A més, fonts del club van restar importància a la reunió i la van considerar una més de les que han tingut Koeman i Laporta des que el mandatari va agafar les regnes del Barcelona a mitjans de març.

La trobada va arribar després que l’equip blaugrana pràcticament s’hagi acomiadat del títol de LaLiga Santander després dels empats davant de l’Atlètic de Madrid i el Llevant, que provoquen que a falta de dos jornades per al final de la competició el Barcelona estigui a quatre punt del conjunt matalasser.

El contracte de Koeman, que va arribar l’estiu passat a la banqueta de l’entitat catalana, acaba el 30 de juny de 2022 i el tècnic holandès ha deixat clar en diferents ocasions en roda de premsa que la seua intenció és complir-la.

tracking