SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“És la nostra última carta”

Molo reconeix que al Lleida no li serveix cap altre resultat que la victòria demà al camp de l'At. Llevant || Primer partit de l'equip després del confinament

Molo dona instruccions al seu equip en el partit que el Lleida va jugar a la Nucia.

Molo dona instruccions al seu equip en el partit que el Lleida va jugar a la Nucia.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És l’última carta i la jugarem, anirem a totes.” Així es referia ahir Molo, l’entrenador del Lleida, al partit que l’equip jugarà demà al camp de l’At. Llevant (16.00), el primer que disputa després del confinament i que afronta amb l’obligació de guanyar per seguir aspirant a entrar la temporada vinent a la Primera RFEF. Pel que fa al missatge a la plantilla, va ser igual de rotund: “Guanyarem aquest duel per tenir l’oportunitat a la final de dimecres vinent davant de l’Hèrcules.” El Lleida necessita guanyar els tres encontres que li queden.

El de l’Hèrcules s’havia d’haver jugat l’1 de maig, però es va ajornar per un positiu a la plantilla, cosa que va obligar a guardar deu dies de confinament. El cap de setmana passat a l’equip li va tocar descansar, però el club ja havia comunicat un segon positiu d’un altre membre de la plantilla. En aquest sentit, el club va fer ahir un comunicat en el qual informava que en els resultats dels tests previs al matx de demà, tots havien donat negatiu i que el positiu de la setmana passada “continua en aïllament”. El club també va informar que té vuit jugadors de la base en confinament.

“Hi ha la mateixa que en qualsevol altre partit, aquesta temporada no n’hem jugat cap sense”

Molo admet que tants dies confinats poden afectar-los. “Tot afecta. Han continuat treballant, però el que es pot fer en trenta metres quadrats. Estan agafant una altra vegada el ritme”, encara que va deixar clar que “això no serà una excusa”. El tècnic és conscient de la pressió amb què jugarà demà l’equip, però assegura que porten així tota la temporada.

“Pressió?, com la que hem tingut tot l’any. No hi ha hagut cap partit que el juguéssim sense pressió. És un repte més”, va assenyalar. Va destacar també la dificultat del filial del Llevant. “Serà un matx igualat. El Llevant té jugadors de molt talent i molts d’ells estaran jugant la pròxima temporada en categoria superior”, va destacar. “És una plantilla amb molt de talent i molt experimentada. Serà un xoc molt complicat i haurem d’estar molt bé per guanyar-los.”

tracking