SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Balaguer homenatjarà el seu campió d'Europa, Lluís Cortés

L'ajuntament farà un reconeixement a Lluís Cortés, tècnic del Barça

El tècnic lleidatà Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions femenina que va conquerir amb el Barça.

El tècnic lleidatà Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions femenina que va conquerir amb el Barça.UEFA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balaguer va començar el dia ahir orgullosa per comptar amb un campió de la Champions femenina de futbol i l’ajuntament vol retre homenatge al tècnic del Barça, Lluís Cortés, en un acte i data encara sense concretar.

Fonts de la Paeria de la capital de la Noguera van confirmar ahir a aquest diari que pensen a fer un acte de reconeixement a l’entrenador balaguerí. Serà un acte individual perquè abans de proclamar-se campió d’Europa ja s’havia pensat en Cortés per homenatjar-lo amb altres esportistes i entitats locals en el que serà el relleu de la Nit de l’Esport, que l’any passat no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia, i a la qual es vol donar un nou enfocament per part de l’equip de govern municipal.

En un altre ordre de coses, el Consell Superior d’Esports (CSD) va anunciar ahir la concessió de la Placa d’Or del Reial Orde del Mèrit Esportiu al primer equip femení de futbol del Barcelona, per la seua trajectòria en les últimes temporades i la consecució per primera vegada d’aquest títol de la Lliga de Campions.

La festa de celebració de les campiones va durar tota la matinada. L’avió havia de sortir a la 1.30 i a aquella hora encara eren a l’estadi de celebració. Al final van aterrar a la capital catalana passades les 6.00 de la matinada. Hi va haver molt cava, música (Aitana Bonmatí i Laia Codina van cantar L’Empordà de Sopa de Cabra) i, sobretot, hi va haver una promesa que aquest cicle triomfal continuarà.

La Champions femenina tindrà logo i himne el curs vinent

La Lliga de Campions femenina comptarà des de la temporada 2021-2022 amb un himne i un logo propis, revelats ahir per la UEFA, dins de la seua estratègia per desenvolupar el futbol femení. L’himne, que s’interpretarà abans de l’inici de cada encontre mentre les jugadores formen, segueix els mateixos principis que el de la competició masculina, cantat en els tres idiomes oficials de la UEFA (anglès, francès i alemany) pel Cor de la Radiodifusió Neerlandesa.

Tot apunta que Koeman no continuarà Ronald Koeman no seguirà dirigint al Barça la temporada vinent, segons va informar el programa Tu diràs de RAC1, malgrat que a l’holandès encara li queda un any més de contracte. Malgrat la reunió de la setmana passada en un restaurant de Barcelona, on les dos parts van mostrar bona sintonia, segons va afirmar la mateixa emissora, només el fet que el club no trobés una alternativa a Koeman salvaria el lloc de l’entrenador neerlandès. Dissabte passat, el mateix tècnic ja deixava entreveure que si no comptava amb la confiança del president i la directiva, ell no suposaria un problema per al club. “Vull i puc seguir si tinc la confiança del club”, va dir el tècnic blaugrana. La directiva està buscant un entrenador que lideri una gran transformació de l’equip, al qual arribaran molts jugadors per provar d’elevar el nivell, segons La Vanguardia. Hi ha confiança en els joves que han fet un pas endavant aquesta temporada, però es considera necessària l’aportació de jugadors més experimentats per aspirar a cotes més altes, un requisit indispensable per assegurar-se la continuïtat de Messi. Una opció és Xavi Hernández, que ahir va arribar a Barcelona, tot i que no és una prioritat per a la junta, mentre que Jordi Cruyff seria el secretari tècnic.

Ter Stegen s’operarà dijous del genoll

El porter del FC Barcelona Marc-André ter Stegen se sotmetrà aquest dijous a una teràpia al genoll dret per resoldre uns problemes al tendó rotular i serà baixa en l’última jornada de LaLiga Santander, a més de perdre’s l’Euro 2020 d’aquest estiu amb Alemanya. “He decidit amb l’equip mèdic del club que faré una intervenció complementària al genoll. M’entristeix perdre’m l’Eurocopa 2020 aquest estiu amb Alemanya”, va explicar el porter.

El desenllaç de la Lliga s’avança a dissabte

El títol de la LaLiga Santander es decidirà dissabte que ve, 22 de maig, a partir de les 18.00 hores, als duels Valladolid-Atlètic i Reial Madrid-Vila-real, d’acord amb els horaris oficials anunciats ahir. La trenta-vuitena i última jornada començarà divendres amb el Llevant-Cadis (21.00), però tots els partits amb alguna cosa en joc han estat assignats a dissabte, a les 18.00. El programa sabatí inclou els partits Celta-Betis, Eibar-Barcelona, Osca-València, Osasuna-Reial Societat i Elx-Athletic. Per tancar la jornada, diumenge es jugaran els duels Granada-Getafe (18.30) i Sevilla-Alabès (21.00).

Pèrdues en els clubs rics de 3.000 milions Els clubs més rics del planeta han perdut gairebé 3.000 milions d’euros (2.926) a causa de la pandèmia del coronavirus, i l’anunci de Superlliga va causar pèrdues de fins a sis-cents milions en el valor de marca dels dotze equips fundadors, segons revela un estudi de la consultora Brand Finance. El Reial Madrid, amb 1.276 milions d’euros, el Barcelona (1.266) i el Manchester United (1.130) mantenen les posicions com a primer, segon i tercer al rànquing de marques de clubs de futbol més valuosos de l’any 2021.

Investiguen el jugador del Granada Machís

El jugador veneçolà del Granada Darwin Machís i cinc persones més estan sent investigades per un suposat delicte de lesions i amenaces després que fossin denunciades per tres persones. Els presumptes fets van tenir lloc, segons l’atestat a què va tenir accés Efe, a la terrassa d’un bar de Churriana (Granada) el passat 4 d’abril.

tracking