SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Edició virtual i solidària de la Cursa de la Cirera

La prova de Corbins compleix vuit anys i espera tornar a ser presencial el 2022 || Tota la recaptació anirà a la Fundació Arrels

L’edició virtual de la Cursa de la Cirera es va presentar ahir.

L’edició virtual de la Cursa de la Cirera es va presentar ahir.DIPUTACIÓ LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Cirera de Corbins també celebrarà l’edició d’aquest any, la vuitena, de forma virtual i descentralitzada, com ja ho va fer l’any passat. “Esperem recuperar la normalitat a la de l’any que ve”, va explicar ahir durant la presentació de la prova Jordi Verdú, alcalde de Corbins, que va estar acompanyat per Josep Maria Solans, en representació de Runners Corbins.

La prova, que també és Memorial Jaume Florensa, en record d’un carismàtic atleta de la localitat, presenta aquest any com a novetat una caminada, i per als recorreguts es pot elegir el de 5 i el de 10 quilòmetres.

A la presentació també va assistir Gemma Vilarasau, assessora en matèria d’entitats i esports de la Diputació.

Per participar en aquesta edició cal inscriure’s a la pàgina web de la cursa i descarregar-se una aplicació. El recorregut que es triï pot fer-se on vulgui cada atleta i l’aplicació registra el temps utilitzat i estableix la classificació.

La prova pot fer-se tantes vegades com es desitgi i sempre es compta el millor temps. El termini per completar-la conclou el pròxim dia 30 i ja es podia començar ahir.

La carrera, que quan era presencial reunia més de sis-cents atletes en totes les modalitats, també manté el vessant solidari i tots els diners que s’hi recaptin s’entregaran a la Fundació Arrels.

tracking