SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Hèrcules i Lleida demanen retardar l'última jornada

A l'RFEF, per estar en igualtat de condicions que els respectius rivals

Jugadors del Lleida celebren el gol de la victòria dissabte passat al camp de l’At. Llevant.

Jugadors del Lleida celebren el gol de la victòria dissabte passat al camp de l’At. Llevant.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hèrcules i el Lleida, que s’enfronten demà (20.00 hores), han sol·licitat a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que es retardin els partits que tots dos han de jugar a l’última jornada d’aquesta fase, prevista per aquest diumenge, per estar en igualtat de condicions que els rivals, segons va informar el club alacantí a les xarxes socials.

Tant l’Hèrcules com el Lleida van jugar el cap de setmana passat i, com que s’enfronten demà en partit ajornat, encararan els respectius partits de diumenge vinent amb menys dies de descans que els rivals. Amb el Cornellà ja classificat per a la Primera RFEF, Lleida, Hèrcules i Llagostera es disputen la segona plaça.

L’equip de Molo no depèn de si mateix, per la qual cosa necessita guanyar els dos partits, demà al Rico Pérez d’Alacant i diumenge al Camp d’Esports contra la Nucia i esperar que, diumenge, el Llagostera no guanyi l’Hèrcules. Si el Lleida suma aquests sis punts i l’Hèrcules empata o guanya al camp gironí, seran els lleidatans els que es classifiquin per jugar la temporada vinent a la Primera RFEF.

El Llagostera, amb només un partit per jugar, en té prou amb vencer diumenge els alacantins per assegurar-se la segona posició. Per a l’encontre de demà amb el Lleida, l’Hèrcules ha fixat els preus de les entrades en 5 i 10 euros.

Aquest partit s’hauria d’haver jugat el passat 1 de maig, però va quedar ajornat a causa d’un positiu per coronavirus detectat a la plantilla lleidatana, cosa que va obligar a un confinament de deu dies de jugadors i tècnics, que va fer impossible que el Lleida pogués desplaçar-se a Alacant.

El Lleida manté les opcions, encara sense dependre de si mateix, al salvar dissabte passat, al camp de l’At. Llevant, el primer match-ball. Els lleidatans es van imposar per 0-1 gràcies a un gol anotat per Raúl, als nou minuts de partit, al transformar un penal comès sobre Nico. El Lleida va saber mantenir l’avantatge per acabar sumant els tres punts vitals.

D’altra banda, el club va comunicar ahir que entregarà els carnets als abonats durant el proper mes de juny.

tracking