FUTBOL

El Lleida perd i baixa a la quarta categoria estatal

Derrota en el camp de l’Hèrcules (3-1) amb què dilapida les seues opcions de jugar a Primera RFEF

El Lleida perd i baixa a la quarta categoria estatalJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha dilapidat les últimes opcions que li quedaven per jugar la pròxima temporada en la Primera RFEF, categoria que agafarà el relleu a l’actual Segona divisió B i, després de perdre 3-1 en el camp de l’Hèrcules ha certificat el seu descens a la Segona RFEF, la quarta categoria en la nova configuració del futbol estatal. Lleida no tenia el seu principal equip de futbol en la quarta categoria des de 1970.

Per mantenir les opcions d’estar en la Primera RFEF, el Lleida havia de guanyar els dos partits que li quedaven però, després de la derrota en el Rico Pérez d’Alacant, l’últim partit de la Lliga, aquest cap de setmana en el Camp d’Esports davant de La Nucía ja és del tot intranscendent.

El Lleida s’ha condemnat en una pèssima primera part, en la qual l’Hèrcules ha marcat els seus tres gols i, després del descans, Cano ha firmat el 3-1 en el minut 67 i, encara que ha tingut més ocasions, ja no ha pogut marcar més gols.