BÀSQUET ACB

Baskonia empata la sèrie i el Madrid, classificat

El públic va tornar ahir a un partit d’ACB a la pista del Gran Canària.

El públic va tornar ahir a un partit d’ACB a la pista del Gran Canària.ACB PHOTO/M. HENRÍQUEZ

El TD Systems Baskonia va empatar el seu play-off de quarts de final de la Lliga ACB contra el València Bàsquet de Jaume Ponsarnau amb una sòlida victòria (76-65) en el segon partit, una reacció que manté amb vida el vigent campió de la Lliga. El Reial Madrid, en canvi, va liquidar la seua sèrie amb el Gran Canària de bon començament, encara que ahir va haver de patir per guanyar 75-81.

D’altra banda, el Barça intentarà aquesta nit (22.00 hores) a Badalona sumar el segon triomf al play-off de quarts de final de la Lliga Endesa i liquidar la sèrie amb el 2-0 per poder prendre’s un respir després del seu quart encontre en set dies. Els blaugranes van oblidar ràpidament la seua decepció europea en el primer duel (84-74) a partir d’una gran defensa en la segona part i al domini sota els taulers.