SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman, a prop de seguir

Joan Laporta podria anunciar avui la continuïtat del neerlandès durant la reunió de la junta || Una segona trobada hauria aproximat postures

Emerson canviarà la samarreta bètica per la blaugrana.

Emerson canviarà la samarreta bètica per la blaugrana.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per convenciment o perquè no ha trobat el substitut ideal, Joan Laporta podria anunciar avui, durant la reunió de la junta directiva, la continuïtat de Ronald Koeman al capdavant de la banqueta blaugrana. Una segona reunió hauria atansat postures entre les dos parts, segons va anunciar ahir TV3.

Laporta no vol que la decisió sobre l’entrenador es converteixi en un culebró, bàsicament perquè Messi espera conèixer el nom del tècnic per donar la seua resposta a l’oferta per seguir al club. També és fins a cert punt urgent concretar les baixes, perquè d’aquestes i dels diners que pugui estalviar-se el club en fitxes, en depenen noves incorporacions.

Després d’una primera reunió entre el president i el tècnic, que no va anar bé i en la qual Laporta li va demanar uns dies per prendre la decisió, haurien tornat a trobar-se dimarts a la tarda. Després, Laporta estaria pràcticament decidit a continuar confiant en Koeman i avui, en la seua compareixença després de la reunió de junta, podria fer-ho públic.

D’altra banda, Argentina i Xile s’enfrontaran avui en el retorn de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Qatar 2022, després de 198 dies en un duel que no només enfronta dos candidats per classificar-se sinó els equips que van dirimir dos de les tres últimes Copes Amèrica. Messi i el Kun Agüero tornaran a jugar junts. En canvi, amb Xile no hi haurà Arturo Vidal. Les autoritats sanitàries de Xile van obrir ahir una investigació a Vidal, que va donar positiu de Covid-19 dilluns, per esbrinar si va transgredir els protocols i la quarantena.

Alba: “Vull quedar-me al Barça per tota la vida” Jordi Alba ha deixat molt clara, en unes declaracions a TVE, quina és la seua prioritat respecte al futur: “Em queden tres anys de contracte i em sento capacitat per complir-los. La decisió del club és allà, però la meua intenció és quedar-me al Barça tota la vida”, va afirmar.

Carlo Ancelotti: “Prometo un futbol ofensiu” L’italià Carlo Ancelotti va ser presentat ahir com a nou entrenador del Reial Madrid i va repetir la promesa que va fer en la seua primera etapa com a tècnic madridista, “un futbol ofensiu, espectacular i intens” per aconseguir títols. Tot i que va evitar entrar en detalls dels retocs a la plantilla, va dir noms que deixen veure les seues intencions i una porta oberta a la tornada del gal·lès Gareth Bale.

Emerson s’incorpora després de pagar 9 M€ al Betis El lateral brasiler Emerson Royal torna al FC Barcelona, club amb el qual té contracte fins al 2024, després de militar en les dos últimes temporades i mitja al Reial Betis, en qualitat de cedit, després d’una operació a tres bandes amb l’Atlético Mineiro, club d’origen i del qual se’n va anar al Betis el gener del 2019.

tracking