SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

L'Alpicat aposta per un tècnic de la casa per a l'EBA

Cotonat, al costat de la presidenta del club, Paqui Galeano.

Cotonat, al costat de la presidenta del club, Paqui Galeano.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Albert Cotonat, entrenador les quatre últimes temporades del filial del Club Bàsquet Alpicat, dirigirà la pròxima campanya l’equip EBA de l’entitat, en substitució de Joan Isart, que va deixar el càrrec al final de la Lliga per decisió pròpia. Cotonat, de 32 anys, ha estat bona part de la seua carrera com a entrenador en equips de base, primer al Lleida Basquetbol, entre 2007 i 2012, i després al Força Lleida, amb el qual va estar vinculat fins al 2018.

Aquell mateix any ja es va fer càrrec del sènior B de l’Alpicat, que ha dirigit les quatre últimes campanyes, en les quals ha aconseguit dos ascensos, portant-lo des de la categoria territorial fins a la Segona Catalana..

Ara afronta el seu repte més important com a entrenador i, com va reconèixer ell mateix, “més il·lusionant”. “Volem continuar creixent i ser una mica més professionals cada vegada, fins on puguem i aspirant sempre al màxim”, va assenyalar un ambiciós Cotonat, que no renuncia a res, ni tan sols a pujar a la LEB Plata. “El somni és sempre ser millors, ser competitius, crear una filosofia i un model de joc que ens identifiqui i, sobretot, amb gent de la casa. Després ja veurem on ens porta tot això i quin objectiu podem marcar-nos”, va afegir.

El nou tècnic del CB Alpicat confia a retenir el màxim nombre possible dels jugadors de la temporada passada, encara que a dia d’avui només el pivot Héctor Prieto ha acceptat seguir. “Tot està en l’aire perquè els jugadors estan sospesant les seues opcions. A més, no sabem com quedarà la nostra vinculació amb el Força Lleida i si podrem comptar amb jugadors cedits (aquesta campanya hi estaven Xavi Mata i Marc Civera), ja que ells també esperen conèixer en quina categoria sortiran”, va reconèixer Cotonat.

tracking