SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Paula Badosa continua imparable a Roland Garros

Va superar Kovinic i ja és a tercera ronda

Badosa, durant una situació del partit d’ahir contra la montenegrina Danka Kovinic.

Badosa, durant una situació del partit d’ahir contra la montenegrina Danka Kovinic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paula Badosa prossegueix imparable la seua etapa a Roland Garros, on ahir va aconseguir classificar-se per a tercera ronda després de derrotar la montenegrina Danka Kovinic per 6-2 i 6-0 en 52 minuts. La gironina, de 23 anys i campiona júnior de Roland Garros el 2015, segueix confirmant que està en un bon moment de forma i que aspira a arribar més enllà de la quarta ronda en la qual es va quedar l’any passat en què era el seu debut al gran parisenc.

De moment, la retirada de la japonesa Naomi Osaka per depressió li ha aplanat una mica més aquest camí ja que en comptes d’un possible encreuament amb la campiona d’Austràlia a la tercera ronda tindrà al davant la romanesa Ana Bogdan, 102 del món. D’altra banda, el castellonenc Roberto Bautista es va enfonsar a la segona ronda de París, on va sucumbir contra el suís Henri Laaksonen, 150 del món i procedent de la fase prèvia, per 6-3, 2-6, 6-3 i 6-2.

El malagueny Alejandro Davidovich, en canvi, va superar per primer cop la segona ronda de París al batre l’holandès Botic van de Zandschulp per 6-4, 6-4, 5-7, 2-6 i 6-4.

tracking