SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Xavi Roy seguirà com a tècnic de l'Alpicat i la meta serà pujar a l'OK Lliga

Roy seguirà com a tècnic de l'Alpicat i la meta serà pujar a l'OK Lliga || El filial ha ascendit a Primera Catalana, cosa que ajudarà a millorar la base

L’equip filial de l’Alpicat, durant la celebració de l’ascens a Primera Catalana.

L’equip filial de l’Alpicat, durant la celebració de l’ascens a Primera Catalana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Aquesta temporada volíem el nostre particular triplet, l’ascens del masculí i del femení a l’OK Lliga i el de l’equip filial a Primera Catalana. Només hem aconseguit aquest últim”, valorava ahir Ricard Vizcarra, president de l’HC Alpicat. El club, no obstant, valora com un gran pas cap al seu objectiu d’arribar a l’elit el fet de tenir el filial en una categoria més alta.

“Fem una valoració molt positiva d’aquest ascens. Feia temps que el buscàvem perquè el considerem imprescindible per a la millor formació dels nostres jugadors de base”, afegeix el president.

El club té pràcticament cobert el pressupost de 100.000 €, que mantindrà la temporada que ve

“Amb el primer equip a l’OK Lliga Plata, tenir el filial a Primera Catalana és un avanç. És una categoria que és més pròxima, la qual cosa ens permetrà poder continuar la nostra política de donar minuts de qualitat a jugadors del planter al primer equip. És una categoria en què també es juga més”, afegeix.

Pel que respecta al primer equip, Vizcarra va confirmar la continuïtat, una temporada més, de Xavi Roy. “Havia renovat per dos temporades i seguirà, igual que el bloc de l’equip, al qual s’incorporarà algun fitxatge de qualitat, perquè l’objectiu tornarà a ser l’ascens a l’OK Lliga”, va afegir.

L’única baixa segura és la del porter Pol Besora, que ha compaginat el primer equip amb el filial. “Ha estat una peça clau en l’ascens”, valorava el dirigent, que va lamentar haver-se quedat lluny de l’ascens a l’OK Lliga. “La veritat és que no hem pogut competir amb els equips de la part alta. Per això busquem incorporacions de qualitat per fer aquest petit salt que ens falta.”

Pel que fa al sènior femení, que va caure al play-off d’ascens a l’OK Lliga, per al qual s’havia classificat per primera vegada, l’objectiu tornarà a ser l’ascens i tot apunta a la continuïtat de l’entrenador, Miquel Serret.

Vizcarra va afegir que “la temporada la finalitzarem sense dèficit”, després de disposar d’un pressupost de 100.000 euros, que es mantindrà en la 2021-22 per tornar a aspirar a l’ascens.

tracking