SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman segueix un any més

Joan Laporta anuncia que el neerlandès complirà el contracte i nega haver parlat amb altres entrenadors || El president espera una “mentalitat més guanyadora” i un Barça “més ofensiu”

Maria Elena Fort, la nova portaveu del FC Barcelona, parla davant de la mirada de Joan Laporta.

Maria Elena Fort, la nova portaveu del FC Barcelona, parla davant de la mirada de Joan Laporta.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman continuarà com a entrenador del FC Barcelona la temporada 2021/22 i complirà així l’any de contracte, a l’arribar a un acord amb la nova junta. “Després d’aquest període de reflexió que hem pres amb Ronald Koeman, el vicepresident Rafa Yuste i jo, vull anunciar que hem acordat que donarem continuïtat a aquest contracte en vigor que té Ronald Koeman”, va anunciar Joan Laporta en roda de premsa.

Va afirmar que està “molt satisfet” de veure que aquestes converses “han donat fruit” en una “unitat de criteri” en relació amb el que s’ha de fer la següent temporada, i després d’avaluar els últims mesos. “Koeman ha demostrat el que ja sabem, que és un gran professional. Calia buscar solucions a les petites divergències que podíem tenir i ens ha portat a la conclusió que Koeman és el millor per al Barça.” Va negar haver parlat amb altres entrenadors i va ratificar Koeman com a única opció.

Va afegir que el veu “molt motivat i il·lusionat, amb la mentalitat que s’ha de tenir i màxima exigència pel que fa a les aspiracions de l’equip i gran convenciment davant del fet que serà una temporada molt bona”, va augurar. “Koeman ha comprès la meua necessitat de conèixer-lo, encara que potser no vaig calibrar, jo, la dimensió mediàtica que això podia tenir. I li vaig dir que si ens hem sentit desbordats i li hem generat alguna incomoditat, que ho sentia. I m’ha parlat d’agraïment que li parli clar. I ha millorat la nostra relació, que era bona però no prou profunda de conèixer-nos l’un a l’altre”, va admetre.

Va afegir que ni es va pensar a liquidar el contracte actual ni a ampliar-lo, per la qual cosa es manté fins al 30 de juny del 2022. Va negar que es plantegés liquidar el contracte i, de cara a la següent temporada, espera un Barça amb una “mentalitat més guanyadora”. “Espero un sistema més ofensiu. Amb els jugadors que segurament tindrà podrà jugar d’una forma més ofensiva, i sempre s’ha elogiat la capacitat de Ronald per formar un equip sòlid defensivament”, va apel·lar.

El 4 de juliol, assemblea de Compromissaris L’assemblea de Compromissaris 2019-2020, ajornada en el seu moment per la pandèmia del coronavirus, se celebrarà el 4 de juliol a partir de les 15.00 per primera vegada al Camp Nou. “És el millor lloc per fer-la i perquè els compromissaris hi vagin en el nombre més elevat possible. A més, mai s’havia celebrat al Camp Nou i és una manera d’incentivar l’assistència”, va anunciar Maria Elena Fort, vicepresidenta institucional i portaveu del club.

Denúncies internes per pagaments irregulars El periodista Adrià Soldevila va explicar al programa Onze que hi ha diverses denúncies internes sobre pagaments realitzats per feines no fetes o incompletes i que també s’han trobat sobrecostos en alguns pagaments. Laporta ja va dir que a l’auditoria estan sortint “coses preocupants, sorprenents i complicades”.

Depay i Wijnaldum, a prop de fitxar La continuïtat de Koeman pot facilitar els imminents fitxatges dels neerlandesos Memphis Depay i Georginio Wijnaldum, el fitxatge del qual ja estaria emparaulat des de fa un temps. Tots dos han estat peticions expresses de l’entrenador.

Jesús Velasco dirigirà l’equip de futbol sala Jesús Velasco serà l’entrenador de l’equip de futbol sala la temporada vinent. L’actual tècnic de l’ACCS francès va guanyar cinc lligues consecutives amb l’Inter Movistar, a més de dos Champions. També s’ha entrenat a Itàlia.

Maria Elena Fort, la nova portaveu del FC Barcelona, parla davant de la mirada de Joan Laporta.

Maria Elena Fort, la nova portaveu del FC Barcelona, parla davant de la mirada de Joan Laporta.FC BARCELONA.CAT

tracking