SEGRE

FUTBOL EUROPEU SUB-21

Un autogol contra Portugal deixa Espanya sense la final

Els jugadors espanyols, decebuts després de la conclusió del partit.

Els jugadors espanyols, decebuts després de la conclusió del partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola Sub-21 no podrà revalidar el títol de campió d’Europa al caure eliminada ahir contra Portugal (0-1) per culpa d’un autogol en el minut 80, en un partit disputat a l’estadi Ljudski vrt de Maribor, on els pupils de Luis de la Fuente van merèixer millor sort.

Espanya porta dos títols europeus consecutius, però no podrà lluitar pel tercer. Espanya tenia el control, el domini i les ocasions, però el gol no va arribar. Portugal es va classificar per a la final gràcies a un cop de sort. Fábio Vieira va avançar pel costat destre i el seu centre va ser refusat per Cuenca amb mala fortuna. La pilota va tocar el travesser i després d’una carambola va arribar al fons de la xarxa.

Amistós de l’absoluta avui contra els portuguesos Quatre dies després de l’inici dels entrenaments, la selecció espanyola accelera la preparació per a l’Eurocopa 2021 contra Cristiano Ronaldo i Portugal (19.30), actual campiona d’Europa, que sotmet a un test fiable els de Luis Enrique, pendent de provar, verificar i resoldre detalls al Wanda Metropolitano, amb públic 14 mesos després. Luis Enrique va deixar clar que les explicacions sobre l’absència del capità Sergio Ramos a l’Eurocopa ja les va donar el dia que va oferir la llista.

tracking