SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu anuncia les primeres deu baixes a la plantilla

Dotze futbolistes tenen contracte en vigor

José Ruiz, un dels jugadors que causen baixa al Lleida.

José Ruiz, un dels jugadors que causen baixa al Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que la pròxima temporada competirà a la Segona RFEF, categoria de nova creació que és la quarta a nivell estatal, va anunciar ahir les deu primeres baixes a la plantilla, en la qual dotze futbolistes més tenen contracte en vigor, encara que això no vol dir que continuïn tots ells.

Els deu jugadors que finalitzen contracte el 30 d’aquest mes, als quals el club no oferirà la renovació i, per tant, seran les primeres baixes, són José Ruiz, Matej Simic, Alejandro Chavero, Raúl González, Fernando Cano, Abel Molinero, Albert Torras, César Soriano, Liu Yang i Álvaro González. El club els agraeix “la feina i dedicació defensant els nostres colors durant aquestes temporades i els desitja molta sort i èxit en les seues noves etapes professionals i personals”, va assenyalar en un comunicat. Tampoc continuarà Eneko Jauregi, que estava cedit i torna a l’UCAM Múrcia.

Dels que acaben contracte, només oferirà la renovació a Pau Torres, Marc Martínez i Abraham

El club només farà una oferta de renovació a tres dels jugadors que acaben contracte el 30 d’aquest mes. Es tracta de Pau Torres, Marc Martínez i Abraham Minero.

Plantilla que segueix

De la plantilla d’aquesta temporada són dotze els futbolistes que tenen contracte en vigor per a la vinent. Es tracta d’Abdoulaye Fall, Joanet López, Víctor Vidal, Yasser, Eneko Aguilar, Quim Araujo, Alpha Bagayoko, Nico Van Rijn, Adrià Pladevall, Toni Vicente, Enric Puiggròs i Pere Pons, a més de jugadors del Lleida B i Juvenil amb contracte en vigor.

També tornen a la disciplina del Lleida vuit de cedits: Alejandro Mejía, Sanku Jabbie i Joan Rusiñol (Vilafranca), Tarik Fillali (Calmonte), Carlos Portero (Mollet), Modest Notario i Sergi Brunet (Binèfar) i Lamin Djawara (Fraga).

tracking