SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista prepara la Copa i la Europe Cup a Alpicat

Per adaptar-se al parquet, superfície sobre la qual jugarà a la Corunya i Andorra

Els dos clubs van segellar ahir l’acord al pavelló d’Alpicat.

Els dos clubs van segellar ahir l’acord al pavelló d’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava traslladarà aquests dies el seu quarter general de Bell-lloc a Alpicat per entrenar-se sobre una pista de parquet, que és la superfície sobre la qual disputarà les pròximes dues setmanes les dues grans cites de la temporada, la Copa del Rei i la Europe Cup. Tant el Palacio de los Deportes de Riazor, seu de la competició del KO del 10 al 13 de juny, com el poliesportiu d’Andorra, que allotjarà la Final a Set del torneig continental del 18 al 20 del mateix mes, compten amb pista de parquet, una superfície que els llistats gairebé no han tocat aquest any en no poder comptar amb l’Onze de Setembre, convertit des de l’inici de la pandèmia en hospital de campanya i posteriorment en centre de vacunació de la Covid-19.

L’acord contempla que el Llista sigui el rival de l’Alpicat a la presentació oficial en pretemporada

Llista i HC Alpicat han arribat a un acord perquè la plantilla que dirigeix Albert Folguera pugui entrenar-se aquests dies al Pavelló Municipal Antoni Roure Vila per adaptar-se a la superfície. De fet, ahir ja van poder fer-ho per primera vegada i també ho faran dilluns que ve, abans de viatjar dimecres a terres gallegues per enfrontar-se l’endemà al Caldes als quarts de final. Després de la Copa tenen previst entrenar-se un parell de dies més de cara a la Europe Cup, en la qual no debutaran fins al dissabte 19 de juny.

“Els hem cedit part de les hores que tenim assignades al pavelló perquè es puguin entrenar i algun dels nostres equips de base s’exercitarà algun dia a Bell-lloc per quadrar horaris. Si podem contribuir que puguin preparar millor les competicions, nosaltres encantats. Estem per millorar la salut de l’hoquei de Lleida”, va declarar el president de l’Alpicat, Ricard Vizcarra.

El seu homònim llistat, Enric Duch, va agrair aquest gest. “Estem molt agraïts perquè per a nosaltres és important poder entrenar-nos algun dia sobre parquet per agafar sensacions”, va indicar.

Els dos presidents van escenificar ahir sobre la mateixa pista del pavelló un acord que contempla també la disputa d’un partit amistós entre els dos equips a Alpicat durant la pretemporada, que serviria de presentació oficial dels locals davant l’afició.

Els dos clubs van segellar ahir l’acord al pavelló d’Alpicat.

Els dos clubs van segellar ahir l’acord al pavelló d’Alpicat.

tracking