SEGRE

FUTBOL AMISTÓS

Espanya no passa d'un pobre empat sense gols contra Portugal

14.743 espectadors van assistir al partit

Bruno Fernandes (esq.) protegeix una pilota davant de Rodrigo Hernández durant el partit d’ahir.

Bruno Fernandes (esq.) protegeix una pilota davant de Rodrigo Hernández durant el partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola va empatar 0-0 amb Portugal el dia que va tornar el públic a l’estadi Wanda Metropolitano, amb la presència de 14.743 espectadors a les grades. L’afició va tornar un any, dos mesos i vint-i-set dies després de l’últim partit en aquesta instal·lació amb espectadors. Ho va fer amb totes les mesures de seguretat, amb franges horàries per entrar, mascaretes, seients assignats per guardar la distància de seguretat i amb la prohibició de menjar i beure.

La selecció no va passar de l’empat sense gols contra Portugal, actual campiona d’Europa, en el primer dels amistosos per preparar l’Eurocopa que comença la setmana que ve i en què el seu millor domini i més presència en l’àrea no va tenir el premi del gol. Espanya va deixar bons moments, va manar i va sotmetre a estones un rival poc endollat i encara que no va arrasar com la nit davant d’Alemanya, sí que va generar prou, principalment en el tram final, per haver-se merescut l’anímic triomf en una tarda que va deixar també el positiu debut d’Aymeric Laporte.

Aprofitant l’encontre, Espanya i Portugal van rubricar l’acord que els unirà de cara a l’organització del Mundial de futbol el 2030, en un acte celebrat al Wanda Metropolitano amb la presència del rei Felip VI, el president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el seu homòleg portuguès, António Costa.

tracking