SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Koeman, feliç per seguir

Agraeix a Laporta que hagi restablert “la calma” i el president fitxa la seua germana per al club || Messi va guanyar 130 milions de dòlars, segons Forbes

Vicky Losada.

Vicky Losada.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ronald Koeman, després de ser ratificat com a entrenador a la junta de dijous passat, va agrair al president Joan Laporta la continuïtat i, sobretot, que hagi “restablert la calma”. Ho va fer mitjançant un missatge al seu compte de Twitter en què, en tres idiomes, anglès, castellà i neerlandès, va explicar que “m’alleuja dir que els meus jugadors i el meu staff poden concentrar-se ara per complet en la nova temporada. Les últimes setmanes han estat intenses, però m’alegro que el president Joan Laporta m’hagi donat suport i s’hagi restablert la calma. L’objectiu de tots al club és el mateix: construir un Barça guanyador i aconseguir èxits! Força Barça”.

D’altra banda, Laporta ha fitxat la seua germana, Maite Laporta, perquè ocupi el càrrec de màxima responsable d’una àrea de nova creació, la d’Inclusió i Diversitat. Per a això, la junta ha canviat el Codi Ètic de l’entitat, que des del 2010 prohibia la contractació de familiars fins a quart grau de consanguinitat.

Pel que fa a Leo Messi, que encara no ha donat una resposta a l’oferta de renovació, ha deixat de ser l’esportista més ben pagat. El lluitador irlandès Conor McGregor ha estat l’esportista amb més ingressos durant l’últim any, gràcies principalment a la venda de la seua marca de whisky, superant Messi i Cristiano Ronaldo, segons el llistat publicat ahir per la revista Forbes.

McGregor, de 32 anys i gran estrella de les arts marcials mixtes, es va embutxacar durant els últims dotze mesos 180 milions de dòlars després d’haver venut la seua participació majoritària en la marca de whisky Proper No.12 a la multinacional mexicana Becle per uns 150 milions de dòlars.

És la primera vegada que el lluitador se situa a dalt de tot de la llista de Forbes, que l’any passat va encapçalar el tenista Roger Federer. Al podi continuen Messi i Cristiano Ronaldo, que durant l’últim any van guanyar 130 i 120 milions de dòlars respectivament. L’estrella del Barcelona va guanyar 97 milions de dòlars per la seua feina sobre la gespa, segons afirma Forbes, als quals se sumen uns altres 33 milions obtinguts a través de contractes de patrocini. Messi va marcar l’1-1 davant de Xile, en partit classificatori per al Mundial i va dedicar el gol a Maradona.

Vicky Losada diu adeu al Barça entre llàgrimes després de 16 campanyes

Vicky Losada va anunciar ahir que deixa el Barça després de 16 temporades. Entre llàgrimes, la de Terrasa es va acomiadar del club que la va veure nàixer com a futbolista i al qual ha tornat després de les experiències a Anglaterra i els Estats Units.

El Manchester City o l’Arsenal, on ja va jugar, podrien ser les destinacions. Amb tota la plantilla i staff, Vicky va oferir un discurs visiblement emocionada, amb llàgrimes als ulls que les companyes tampoc van poder evitar.

“Soc afortunada d’estar aquí acomiadant-me del que és i sempre serà casa meua”, va dir, per afegir: “Ha estat una decisió, la més difícil de la meua vida, però ha arribat el moment de tancar l’etapa. Vull ser feliç i seguir gaudint del futbol.”.

Vicky Losada.

Vicky Losada.FC BARCELONA.CAT

tracking