SEGRE

BÀSQUET FASE D'ASCENS

L'ascens és més a prop

El CB Lleida s'imposa amb claredat davant el Bahía San Agustín i avui s’assegura el bitllet per a la Final a Vuit de Màlaga si venç de nou amb l’Hospitalet || Les lleidatanes van demostrar una millor qualitat

La plantilla de l’Ekke CB Lleida va posar amb la senyera al final d’un partit que va controlar des del primer segon.

La plantilla de l’Ekke CB Lleida va posar amb la senyera al final d’un partit que va controlar des del primer segon.CB LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ekke CB Lleida va fer ahir un pas més cap a l’objectiu d’ascendir la Lliga Femenina 2, l’avantsala a la màxima categoria, al guanyar de forma folgada l’Instituto de Fertilidad Bahía San Agustín per 61-47, en un encontre que les lleidatanes van dominar de principi a final. L’equip que dirigeix Albert Puig s’enfronta aquesta nit a l’Hospitalet (20.00) i si guanya, com ja va fer diumenge passat a la final de la fase autonòmica, ja s’asseguraria un dels dos bitllets per a la Final a Vuit de Màlaga, ja que a l’altre partit de la lligueta el Fundación Asnimo, el gran favorit, va superar el quadre barceloní per 70-51.

En aquesta fase final malaguenya, que es disputarà del 17 al 20 de juny, ascendiran sis dels vuit equips que hi participen, per la qual cosa el CB Lleida és una mica més a prop d’ascendir a l’elit del bàsquet femení estatal.

Les lleidatanes van dominar el partit a plaer i van arribar a tenir 21 punts de renda a l'inici de l'últim període

L’equip lleidatà va començar molt endollat i al final del primer quart ja doblava el rival (15-7), que tenia molts problemes a superar la intensitat defensiva de les d’Albert Puig. Cinc punts seguits de Paula Ibáñez, amb triple inclòs, tot just començar el segon assalt van elevar la renda fins als 13 punts i van obligar el tècnic local a aturar el partit.

La situació no va millorar per al subcampió de les Balears, amb un CB Lleida que havia posat la directa i que al límit del descans aconseguia la màxima renda, 15 punts (34-19), coincidint amb el segon triple de Comella. El quadre lleidatà no va abaixar prestacions a la segona part, en què va ampliar la renda fins als 17 punts (44-27, m.25) i va arribar als 21 (55-34) al minut de l’últim assalt.

A partir d’aleshores l’anotació es va tallar, però el duel ja estava dat i beneït.

“L’important era guanyar, però tenim més bàsquet”

Albert Puig, tècnic de l’Ekke CB Lleida, es va mostrar content amb la victòria, però no tant amb el joc del seu equip, del qual esperava més. “Hem guanyat, que era el que importava, però tenim més bàsquet del que hem demostrat. Contra aquest equip m’esperava guanyar de més punts, estar per sobre de la vintena perquè conec les meues jugadores i sé del que són capaces. Tenim més bàsquet per guanyar per una diferència més gran, però també s’ha de dir que hem fet moltes rotacions i hem abaixat el minutatge de les millors”, va assenyalar.

I va afegir: “Hem fallat molts llançaments, sobretot de tres punts, i al darrere hem defensat bé, però no com estem acostumats.” Puig té clar que demà amb l’Hospitalet “ens ho juguem tot. Sí que el vam guanyar diumenge passat, però és un bon equip de bàsquet i ens espera un partit molt complicat”, va comentar.

tracking