SEGRE

ESPORTS

Marc Márquez: "No estic massa molest per perdre'm la Q2"

El pilot lleidatà de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda), que començarà al tretzè lloc de la graella el Gran Premi de Catalunya, ha assegurat que "no" està massa "molest" per no haver aconseguit passar a la Q2

Marc Márquez:

Marc Márquez: "No estic massa molest per perdre'm la Q2"REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda), que començarà al tretzè lloc de la graella al Gran Premi de Catalunya, ha assegurat que "no" està massa "molest" per no haver aconseguit passar a la Q2, ja que en el Circuit de Barcelona-Catalunya és "realment indiferent" sortir onzè que tretzè.

"Començar 13è no és realment diferent de fer-ho l’11è o 12è, així que no estic gaire molest per perdre’m la Q2. Ahir estava fent broma amb Miller a la Clínica Mobile per veure si podia ser el seu remolc, i avui ha estat el més ràpid de la sessió, així que havia arribat el moment de fer-ho. Decidirem el preu més tard!", va fer broma en declaracions facilitades pel seu equip.

A més, el de Cervera va explicar que diumenge han de centrar-se a "fer una bona sortida" i veure "què és possible al llarg de la cursa". "Els temps són molt a prop, així que ja veurem. Continuem treballant a la nostra manera per millorar la situació que tenim", va subratllar.

Per la seua part, el seu company, Pol Espargaró, que arrancarà dotzè, va afirmar que la seua Q1 d’aquest dissabte "ha estat bona", i que això li ha permès avançar a la Q2. "A la Q2 estava pressionant molt i al límit, probablement per sobre. El temps ha estat bo, semblava un 1'39.1 com el que he marcat a la Q1, i això ens podria haver col·locat a les dues primeres files", va manifestar.

"He tingut alguns bloquejos amb el canvi d’asfalt en la corba 10 i he caigut, una veritable llàstima. La major part de la volta estava feta i ho hem fet bé, però si no acabes, no importa el que facis. És el que és. Crec que la cursa tornarà a ser difícil, però seguim treballant i veient el que és possible. El canvi d’hora abans de la cursa de Moto2 canviarà una mica la situació", va concloure.

tracking