SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Una tenista arrestada a París per manipulació, lliure sense càrrecs

Investiguen la russa Sizikova per un partit del Roland Garros 2020

Yana Sizikova.

Yana Sizikova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tenista detinguda aquest dijous a París en el marc d’una sospita de manipulació de partits en un duel de dobles disputat a l’edició de l’any passat de Roland Garros va ser posada en llibertat ahir, segons van confirmar a Efe fonts de la Fiscalia de París. La jugadora, de la qual el diari Le Parisien va precisar que es tracta de la russa Yana Sizikova, encara que la Fiscalia no va precisar-ne la identitat, va ser arrestada per “corrupció esportiva i estafa en banda organitzada”, i ha quedat en llibertat sense càrrecs.

La Fiscalia va detallar que la investigació, oberta l’octubre passat, segueix en marxa. Le Parisien va apuntar que els agents investiguen el partit de dobles que va jugar l’any passat amb la nord-americana Madison Brengle contra les romaneses Andreea Mitu i Patricia Maria, que eren les favorites i es van imposar per 7-6 i 6-4.

Les indagacions estan enfocades particularment en el cinquè joc del segon set, per al qual hi havia hagut apostes de diverses desenes de milers d’euros, en diferents països, en favor de les tenistes romaneses. Sizikova va cometre en aquest joc dos dobles faltes sospitoses.

El diari francès va detallar que la jugadora va ser detinguda dijous a l’acabar un partit de dobles en el qual ella i Iekaterina Alexandrova es van enfrontar a les australianes Ajla Tomljanovic i Storm Sanders, i van perdre per un doble 6-1.. Pel que fa a la jornada d’ahir, Paula Badosa va superar en un tremend duel la romanesa Ana Bogdan, amb remuntada inclosa (2-6, 7-6 (4) i 6-4), per accedir a vuitens de final, ronda a la qual també va arribar el quadre masculí Alejandro Davidovich i Pablo Carreño, després de batre el noruec Casper Ruud (7-6 (3), 2-6, 7-6 (6) i 0-6, 7-5) i el nord-americà Steve Johnson (6-4, 6-4, 6-2), respectivament.

tracking