SEGRE

FUTBOL AMISTÓS

El Lleida Juvenil tanca la temporada contra el Barça al Camp d'Esports

En el 28 aniversari de l'ascens a Primera

El Juvenil del Lleida va tancar la temporada al Camp d’Esports.

El Juvenil del Lleida va tancar la temporada al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Juvenil, que el cap de setmana passat va certificar la permanència a la Divisió d’Honor, va posar ahir punt final a la temporada disputant un duel amistós al Camp d’Esports contra el Barcelona Juvenil. Els blaugranes es van imposar per 1-3 en un partit que era un premi per als jugadors que entrena Asier Eizaguirre, que un any més seguiran a l’elit juvenil estatal i que van poder jugar per primer cop a l’estadi, a les grades del qual hi havia els jugadors dels diferents equips de la base lleidatana. L’equip el va dirigir ahir Pablo Petreñas, membre de l’staff tècnic juvenil del club lleidatà.

El Barcelona es va avançar en el marcador al minut 39, amb un gol de Txus (0-1) i el Lleida va empatar de penal al 48, després d’un llançament de Solano (1-1). El Barça va tornar a avançar-se amb l’1-2 que va marcar Gavi al minut 50. L’última diana del Barcelona la va firmar Diego López al minut 80, per pujar al marcador el definitiu 1-3.

Aquest duel va coincidir amb el 28 aniversari de l’últim ascens a Primera divisió, i el segon de la seua història després del del 1950, de la desapareguda Unió Esportiva Lleida. El 5 de juny del 1993, que també era dissabte, el Lleida, entrenat per Mané, va golejar per 3-0 el Badajoz, amb la qual cosa va segellar matemàticament l’ascens a la màxima categoria. Aquell dia la UE Lleida es va imposar amb gols de Sigüenza, que va firmar un doblet i de Xabi Gracia i l’afició va sortir al carrer per celebrar aquest esdeveniment per a la història.

tracking