FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa no falla

L'equip del Pla guanya un bon Alcarràs per seguir líder a falta d'una jornada || Els de Turull van acabar de sentenciar a l'últim quart d'hora

Vendrell, de l’Alcarràs, fa una passada davant d’un jugador del Mollerussa.

Vendrell, de l’Alcarràs, fa una passada davant d’un jugador del Mollerussa.MAGDALENA ALTISENT

El líder Mollerussa va superar ahir un bon Alcarràs (0-2) en un duel lleidatà que es va decidir per la més alta efectivitat de cara a porteria dels del Pla d’Urgell. L’Alcarràs va tenir tantes o més ocasions que els visitants però no va aconseguir materialitzar-les. Amb aquest resultat, el Mollerussa arribarà a l’última jornada com a líder, amb dos punts de marge respecte al Can Vidalet, que va superar l’Atlètic Lleida per mantenir-se amb opcions. Els del Pla en tindran prou per ser campions amb un empat amb el Borges, un altre equip amb possibilitats, si aquest no perd avui contra el Martinenc.

Per la seua banda, l’Alcarràs és ara setè a l’espera del que facin avui el Borges i el Martinenc. A l’últim partit contra el Solsona també els espera una final. En aquest cas, per la permanència.

Al Mollerussa li val un empat amb el Borges a l’últim partit per ser campió del subgrup

El matx va ser vibrant des del començament. Tot i així, va ser el Mollerussa el que va començar millor i ja al minut cinc es va avançar per mediació de Putxi aprofitant un desajust defensiu de l’Alcarràs. A partir d’aleshores, tots dos equips van comptar amb ocasions. L’Alcarràs podria haver empatat per mitjà de Rossell, que va enviar la pilota a fora vorejant el travesser al 27, o a través d’Estany poc més tard.

Tanmateix, els locals no van trobar l’encert a diferència dels del Pla d’Urgell, que al minut 34 aconseguien el 0-2 després d’una bona jugada de combinació que va acabar amb encert Graells. El segon gol del Mollerussa va esperonar l’Alcarràs, que al minut 41 va tornar a generar perill en una jugada amb triple rematada en la qual els defenses del Mollerussa van haver de treure la pilota des de la línia de gol. Després del descans, va continuar la pressió de l’Alcarràs, que va aconseguir retallar distàncies al 49 amb un gol d’Estany.

Amb l’1-2, l’encontre es va obrir encara més, però amb el pas dels minuts el Mollerussa va anar imposant la seua qualitat i demostrant per què és el líder. Al minut 74, Putxi posava el matx molt costa avall per als seus amb l’1-3. A més, a l’últim minut del temps reglamentari, Llull va sentenciar anotant l’1-4 en una jugada protestada pels locals per un possible fora de joc.

“Estic content perquè l’equip ha donat la talla” El tècnic de l’Alcarràs, Jordi López Mena, es va mostrar esperançat després del duel. “Estic trist pel resultat, però content perquè l’equip ha donat la talla”, va explicar.

“S’ha de continuar. La setmana que ve tenim una final amb el Solsona”, va afegir tot parlant de l’última jornada, en la qual l’equip es jugarà la permanència.

Per la seua banda, Josep Maria Turull es va mostrar content. “Hem sortit molt bé i hem controlat el partit a través de la possessió”, va explicar.

“Arribem a l’última jornada líders. Volíem arribar al final amb opcions i ho hem aconseguit”, va afegir Turull.