SEGRE

FUTBOL RETO IBERDROLA

L'AEM manté el bloc i causen baixa quatre jugadores, entre elles Hisui

Vanesa Núñez ‘Pixu’ continuarà sent la capitana de l’AEM.

Vanesa Núñez ‘Pixu’ continuarà sent la capitana de l’AEM.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM continuarà amb el mateix bloc de jugadores la temporada 2021-22, en la qual competirà de nou a la Liga Reto Iberdrola, segona categoria del futbol femení estatal. Després de firmar la cinquena posició en la fase d’ascens, el club ja compta amb les renovades Mireya Giménez, Cris Beltrán, Iris Aixalà, Julia Miró, Alèxia Blanco, Andrea Gómez i la capitana Vanesa Núñez Pixu.

A aquestes set futbolistes se’ls n’uniran cinc més que han arribat a un acord i a qui només els falta firmar la renovació: Nadia Dopico, Jani Rodríguez, Natalia Fernández, Laura Martí i Bárbara Pérez Barbii. Per la seua banda, l’AEM està negociant la continuïtat d’Aran Amorós i Patri Teixidó.

D’aquesta forma, el club s’assegura la renovació de la majoria de futbolistes d’una plantilla que ha il·lusionat l’afició..

Les quatre úniques jugadores que no seguiran la pròxima temporada al Recasens són Inés Faddi, Ainhoa López, Paula Barreira i la japonesa Hisui Haza. Tampoc continuarà l’entrenador Roger Lamesa, que ha dirigit les lleidatanes durant les últimes tres temporades. Amb ell a la banqueta, l’AEM va arribar dos vegades a les semifinals de la Copa Catalunya i va aconseguir l’ascens de Primera Nacional a la nova lliga Reto Iberdrola.

tracking