L'Atlètic Lleida segella la permanència

Els de Cappont perden, però els resultats els afavoreixen || El Can Vidalet segueix en la lluita pel títol

Roger Canadell fa un gest de dolor perseguit per un rival.

Roger Canadell fa un gest de dolor perseguit per un rival.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va caure ahir contra el Can Vidalet, però es va assegurar la permanència a Primera Catalana matemàticament gràcies a la derrota de l’Alcarràs contra el Mollerussa. Els lleidatans aconsegueixen d’aquesta manera l’objectiu per a una temporada complicada per al club, en què la pandèmia de coronavirus va desfer el 50 per cent de la plantilla.

Quant a l’encontre, el Can Vidalet va ser clarament superior, però la gran actuació del porter de l’Atlètic Lleida, Pau Mora, va evitar un resultat més voluminós. Al final, el matx es va decidir en una jugada d’infortuni dels lleidatans que va acabar en autogol de Cosialls.

El porter local, Pau Mora, va protagonitzar una gran actuació i va evitar una derrota més àmplia

Al Can Vidalet només li valia una victòria per poder seguir amb opcions el campionat a l’última jornada. D’aquesta manera, els barcelonins van sortir molt endollats i de seguida van començar a crear ocasions de gol.

Tanmateix, la primera oportunitat va ser per a l’Atlètic Lleida, que podria haver-se avançat amb un xut de Roger Canadell que va sortir desviat. Per part del Can Vidalet, l’ocasió més clara va arribar a cinc minuts per al descans, quan Pau va haver de lluir-se per agafar una pilota amb molt perill.

Després del descans els barcelonins van fer un altre pas endavant. Al minut 50, el Can Vidalet va enviar la pilota al travesser, i al 57 s’avançava en una jugada dins de l’àrea de l’Atlètic Lleida, que va acabar en autogol de Cosialls.

La diana va animar encara més els visitants, que van enviar una altra vegada la pilota al pal al minut 65. Tot i així, no van aconseguir tornar a superar Pau i el duel va acabar en 0-1.

García: “Hem aconseguit l’objectiu” El tècnic de l’Alcarràs, Eufemio García, es va mostrar content després d’aconseguir la permanència matemàticament. “En el moment que vaig arribar l’objectiu era clar, la salvació, i ho hem aconseguit”, va explicar. “Vull felicitar per part meua la gent que va confiar en mi i la gent que tinc al costat cada dia.” Quant al duel d’ahir, el tècnic va reconèixer que el Can Vidalet “ha estat molt superior”.