SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Vaig dir dos cops no al Barça”

Diu Xavi Hernández, que considera que quan li van proposar entrenar l'equip barcelonista “no era el moment” || Seguirà a Qatar perquè “no hi ha pressa”

Màrius Guardiola, Koeman, Guardiola i Ronald Jr, divendres al Club de Golf Vallromanes.

Màrius Guardiola, Koeman, Guardiola i Ronald Jr, divendres al Club de Golf Vallromanes.@RONALDKOEMAN23

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Hernández, excapità del FC Barcelona i actual entrenador de l’Al-Sadd qatarià, va admetre que ha tingut ofertes del club blaugrana durant els últims anys però que “no era el moment” encara per venir. “El que vingui ja vindrà, es valorarà i decidirem. Ens han arribat coses anys enrere, però no era el moment. Va venir el Barça i no era el moment. No hi ha pressa”, va dir el tècnic egarenc en una entrevista a La Vanguardia.

L’excentrecampista blaugrana va insistir que “per sort o per desgràcia li he dit dos vegades no al Barcelona, per circumstàncies diferents, familiars, professionals, contractuals... I dir que no [al Barça] és molt difícil perquè soc culer, però no era el moment”.

A més a més, es va referir a l’episodi que va viure quan va aterrar a Barcelona fa unes setmanes en un moment en què es dubtava de la continuïtat del tècnic Ronald Koeman. «Aterro a Barcelona, m’esperen a l’aeroport del Prat i la gent quan arribo m’envia missatges. “Però no t’han dit res?” Doncs no, primer perquè hi ha un entrenador que és Koeman, que cal respectar, i després perquè jo no tinc cap pressa», va considerar Xavi Hernández.

Així, va confirmar que el seu futur de moment és a Qatar després de renovar per dos anys amb l’Al-Sadd. “Estem molt a gust i oberts a altres ofertes de clubs però amb calma. La meua prioritat ara és la família i no sento la necessitat d’anar-me’n. Estic bé com estic”, va aclarir l’entrenador català.

D’altra banda, el seleccionador del Brasil, Tite, va admetre ahir que havia mantingut contactes amb Xavi perquè fos el seu auxiliar, però que aquest va declinar l’oferta: “Xavi? Sí, l’hem convidat a treballar amb nosaltres.”

L’assemblea del Barça s’avança al dia 20 La junta directiva del Barcelona, presidida per Joan Laporta, va anunciar que l’Assemblea de Compromissaris 2019-2020, ajornada en el seu moment per la pandèmia del coronavirus i fixada en principi per al 4 de juliol, s’avança fins al 20 de juny a partir de les 15.00 i, per primera vegada, al Camp Nou.

Pregunten a Laporte si se sent espanyol “Et sents plenament espanyol per defensar un escut, una nació, una bandera, un himne?”, va ser la pregunta del periodista Fernando Burgos, d’Onda Cero, davant de la qual Aymeric Laporte, el defensa francès nacionalitzat espanyol, es va veure compromès a contestar: “És una pregunta bastant forta, però intentaré contestar de la millor manera possible. Competiré al màxim nivell. L’objectiu és el mateix que el d’Espanya, guanyar la competició. Ho donaré tot i això és l’important.”

El Girona disputarà la final per l’ascens El Girona va accedir a la final per l’ascens a Primera, després d’un empat sense gols ahir davant de l’Almeria, cosa que feia bo el 3-0 que va aconseguir al partit d’anada dimecres passat a Montilivi.

Guardiola, millor tècnic de la Premier, juga a golf amb Koeman Els socis del Golf Vallromanes de Barcelona es van endur una sorpresa divendres quan es van trobar amb Ronald Koeman, tècnic del Barcelona recentment confirmat per Joan Laporta, i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City i al qual la Premier League li va atorgar ahir el premi al Millor Tècnic de la Temporada. Pep i Ronald, que mantenen una gran amistat des de la seua època de jugadors blaugrana, van anar al camp amb els seus fills Màrius i Ronald Junior. Van guanyar els Guardiola.

tracking