SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Busquets, baixa per covid

El blaugrana deixa la concentració de la selecció al donar positiu, però l'RFEF encara no el descarta per a l'Eurocopa || Contra Lituània jugarà la sub-21

Jugadors del Barcelona d’handbol celebren un nou títol de la Copa Asobal.

Jugadors del Barcelona d’handbol celebren un nou títol de la Copa Asobal.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Busquets va donar ahir positiu per coronavirus a la concentració d’Espanya a Las Rozas, per la qual cosa ha abandonat seguint el protocol mèdic, quan queden vuit dies per al debut dels de Luis Enrique a l’Eurocopa. “L’RFEF lamenta comunicar que el seu capità Sergio Busquets ha donat resultat positiu a l’últim test PCR que se li ha realitzat aquest matí. La resta dels integrants de la concentració han resultat tots negatius”, va anunciar la Federació.

L’RFEF va afegir que ja ha pres les mesures que marca el ministeri de Sanitat i el jugador ha abandonat la concentració. Tanmateix, manté en l’aire la disponibilitat per a l’Eurocopa que comença en menys d’una setmana i que Espanya estrena el dia 14 contra Suècia. En qualsevol cas, no es podrà incorporar fins que doni negatiu i es perdrà almenys el primer partit.

“Es valoraran pròximament les mesures esportives oportunes en funció de l’evolució del capità de la selecció”, va afegir l’RFEF. També va informar que el segon partit de preparació d’Espanya per a aquest torneig, programat per demà contra Lituània a l’Estadi de Butarque, el jugaran integrants de la sub-21 i amb la direcció de Luis de la Fuente.

El Barcelona guanya la setzena Copa Asobal El Barça va complir amb el seu paper de favorit i va aconseguir a Santander la setzena Copa Asobal, la desena consecutiva, després d’imposar-se a la final per 33-23 al Liberbank Cantàbria Sinfín, que va plantar cara als de Xavi Pascual, de manera que sumen l’últim títol estatal amb l’equip, que deixarà a final de temporada. Al descans el marcador era sorprenentment ajustat, 14-10, però el Barcelona va treure la millor versió i es va emportar el partit i la Copa amb el definitiu 33-23.

El cap de setmana vinent l’equip afronta la participació en la Final Four de la Champions League, a Colònia, on buscarà el desè títol continental.

D’altra banda, el Barça de futbol sala es va imposar ahir als penals a l’Inter (3-3, 2-3), a Torrejón, amb la qual cosa va forçar el tecer partit del playoff pel títol, i recupera així el factor pista, ja que es jugarà al Palau. Quant al femení de futbol, va patir per guanyar per 3-2 el Madrid CFF. 

tracking