El Balaguer elimina el Cervera als penals

Els de la Noguera accedeixen a quarts

Un jugador del Cervera allunya una pilota de la seua àrea.

Un jugador del Cervera allunya una pilota de la seua àrea.X. SANTESMASSES

El Balaguer va eliminar ahir el Cervera a la tanda de penals a vuitens de final del Torneig de Segona Catalana. Va ser un partit boig en el qual els de la Noguera semblava que el tenien sentenciat al minut 73 amb 0-3 al marcador, però en què en cinc minuts el Cervera va aconseguir empatar amb dos penals i una diana en el temps afegit. A la tanda de penals, el Cervera, que tenia l’avantatge de camp a l’haver acabat primer a la Lliga regular, va fallar dos penals.

A quarts de final el Balaguer s’enfrontarà diumenge vinent al Cambrils, que va superar el Calaf per 3-0.

Quart triomf consecutiu del líder

El líder Borges B encadena amb el Magraners (2-3) el cinquè triomf. L’Olímpic venç el Bell-lloc (2-0) i segueix a 3 punts. A més, una pedregada obliga a parar el Coll de Nargó-Albesa a la represa.