SEGRE

DEPORTES

El Circuit reuneix 19.352 espectadors

Les grades del traçat barceloní van estar separades en vuit sectors independents.

Les grades del traçat barceloní van estar separades en vuit sectors independents.LCR HONDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit de Barcelona-Catalunya va reunir ahir 19.352 espectadors, mentre que van ser 32.573 els aficionats que van poder disfrutar de la tornada al traçat mundialista durant el cap de setmana. La direcció de la instal·lació va dividir les zones de públic de les tribunes en vuit instal·lacions sectoritzades i independents, amb grups bombolla, completament aïllats els uns dels altres i que van comprendre entre una i dos tribunes.

Els espectadors de cada instal·lació van accedir al Circuit per una porta designada i van estacionar els vehicles al pàrquing recomanat, el més proper a la seua bombolla. Tot i que els assistents no van poder menjar ni beure a les localitats, es van habilitar zones per poder fer-ho amb totes les garanties de seguretat sanitària.

D’aquesta forma, el públic va tornar al Circuit dos anys després, ja que l’última cita amb afició a la grada va ser el 19 de juny del 2019. Els fan clubs de Marc i Àlex Márquez no van faltar a la cita en la cursa de casa.

Marc: "Era el dia per córrer riscos i tornar a gaudir"

«Vaig gaudir i vaig pressionar. Vaig ser el Marc. Van ser les meues millors set voltes de l’any. A la graella, em vaig dir: “És moment de prendre riscos, no importa on som, d’on vinc, no m’importa el que digui la gent.” Creia que era el dia per arriscar. Per a mi, sortir, escalfar pneumàtics i lluitar per ser el 12 o el 14 no és ser jo», va manifestar Marc Márquez després de la cursa. A més, va dir que “no he notat tanta limitació física. Hi ha molèsties, però a Mugello hi havia dolor”.

Les grades del traçat barceloní van estar separades en vuit sectors independents.

Les grades del traçat barceloní van estar separades en vuit sectors independents.LCR HONDA

tracking