SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Jaume Estrada: “En 4 o 5 anys vull veure el Balaguer a Tercera divisió”

Jaume Estrada, de 30 anys, va penjar les botes el 2020 per accedir a la presidència

Jaume Estrada, president del CF Balaguer.

Jaume Estrada, president del CF Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Estrada Palou, que va penjar les botes el març de l’any passat per accedir a la presidència del Balaguer, va dir ahir a aquest diari que el seu objectiu és que “en 4 o 5 anys pugem a Tercera divisió”, després que el club de la capital de la Noguera es trobi en els últims anys a Segona Catalana. Per a Estrada, el president més jove de la categoria i un dels més joves del futbol català, “la paralització de la competició a causa de la pandèmia ha estat un gran contratemps perquè volíem pujar a Primera Catalana i això vol dir que hem perdut un any”.

Director general de l’empresa familiar Farratges La Noguera, va substituir al capdavant del club Antonio Aiguadé quan encara formava part de la plantilla balaguerina.

A nivell econòmic s’ha trobat un club “amb números vermells i una situació bastant delicada, però alhora penso que una entitat amb la història del Balaguer en 5 o 6 anys tornarà a estar amb números estables. Aquest és l’objectiu”.

El Balaguer es va classificar diumenge per a quarts de final del torneig voluntari de Segona Catalana que va idear la federació sense ascensos ni descensos, que el club com molts d’altres no era partidari de disputar. “L’estem jugant per la nostra afició, ja que penso que des de la federació no s’han fet les coses bé, fins i tot reconeixent que ha estat un any atípic. Aquest torneig pensem que no és el millor, però alhora ens ho prenem com una pretemporada de cara a l’any vinent”, va manifestar Estrada.

Abans d’accedir a la presidència del Balaguer, com a única candidatura presentada, Jaume Estrada es va iniciar com a futbolista al planter del club. Després va jugar a l’AEM, l’Atlètic Segre i el Lleida i va debutar amb el primer equip del Balaguer amb 17 anys a Tercera divisió a les ordres de Lluís Elcacho. Després va jugar al Binèfar i va tornar a Primera Catalana amb el Balaguer i el Lleida B, per finalitzar la seua trajectòria al Castellserà i el Balaguer el març del 2020.

tracking