SEGRE

ESPORTS

El suec Dejan Kulusevski dona positiu a menys d'una setmana de debutar davant d'Espanya

Bandera

El suec Dejan Kulusevski dona positiu a menys d'una setmana de debutar davant d'Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’internacional suec Dejan Kulusevski ha donat positiu per coronavirus a només sis dies que la seua selecció debuti a l’Eurocopa davant d’Espanya dilluns vinent en La Cartuja de Sevilla, ha confirmat l’Associació Sueca de Futbol (SvFF).

"Aquest matí, Dejan Kulusevski ha informat l’equip mèdic que tenia símptomes de refredat. Deixen es va sotmetre ràpidament a la prova i aquesta va ser positiva. Des d’aleshores, Dejan s’ha mantingut aïllat de la resta del grup i no va viatjar amb nosaltres a Gotemburgo", va confirmar el metge de la selecció sueca, Anders Valentin.

L’Eurocopa, que se celebra de l’11 de juny a l’11 de juliol, n’arrancarà per a Suècia dilluns 14 de juny, quan a les 21.00 hores es davant a Espanya en el Estadio La Cartuja de Sevilla.

El seleccionador de Suècia, Janne Andersson, va lamentar el contagi d’un dels seus millors jugadors. "És trist per a nosaltres, però sobretot per al mateix Dejan. No cridarem a cap suplent, esperem que Dejan pugui reincorporar-se a l’equip després del partit contra Espanya", va assegurar.

tracking