SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Una jugadora de l'AEM, a prova amb l'Atlètic de Madrid

Natàlia, durant un partit contra l’Atlètic de Madrid B.

Natàlia, durant un partit contra l’Atlètic de Madrid B.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid pretén incorporar a la seua plantilla la davantera de la Secció Esportiva AEM Natàlia Fernández. La futbolista de Reus, que té sobre la taula una oferta de renovació del club lleidatà, es troba a Madrid per fer una prova amb el club matalasser i aquesta mateixa setmana hi haurà una decisió en aquest sentit.

L’AEM, en un comunicat, va assenyalar que la direcció esportiva ha autoritzat la davantera a fer la prova entenent que no pot “tallar la seua progressió futbolística”. Natàlia Fernández va arribar a l’AEM fa tres temporades i, malgrat la seua lesió de llarga durada que li ha impedit poder jugar regularment aquesta temporada, la seua qualitat tècnica no ha passat desapercebuda per als entrenadors de la Liga Reto Iberdrola.

Natàlia Fernández Castillo, que complirà el setembre 23 anys, es va formar a la base del Cambrils i d’allà va recalar al Reus, el club de la seua localitat natal. És una futbolista explosiva i molt vertical, que ha format aquestes últimes temporades amb Vanesa Núñez Pixu una parella atacant letal. La temporada 2019-20, inconclusa a causa de la pandèmia, va arribar a liderar la taula de golejadores del grup nord de la Segona Femenina (Reto Iberdrola) amb 5 gols.

tracking