SEGRE

HOQUEI INTERNACIONAL

Un Primera francès d'hoquei fitxa el lleidatà Jaume Bartés

Jugarà a Le Poiré Roller després de sis anys a Àustria

Jaume Bartés, en la seua doble faceta d’entrenador i jugador.

Jaume Bartés, en la seua doble faceta d’entrenador i jugador.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador lleidatà Jaume Bartés, de 26 anys, iniciarà la pròxima temporada una nova etapa i, després de sis anys al Wolfurt austríac, jugarà a la màxima categoria francesa. Bartés, que ha exercit d’entrenador i jugador les cinc últimes temporades, així com de seleccionador austríac, ha fitxat per Le Poiré Roller, un equip de la localitat de Le Poiré-sur-Vie, a la zona del Loira.

“M’ha costat prendre la decisió, perquè a Wolfurt havia trobat estabilitat, a més de jugar, treballar i estudiar, però amb el coronavirus fa temps que no competim i al final he optat per sortir de la meua zona de confort i acceptar aquest repte perquè vull veure fins on puc arribar com a jugador”, explica.

Bartés afegeix que “tenia ofertes d’un equip de la Segona divisió portuguesa i de dos de la Primera francesa i després de consultar amb gent que juga a França m’he decidit per Le Poiré Roller”, afegeix. “Té un entrenador català, Marc Salicrú, i és un equip emergent amb ambició”, valora.

De tota manera, encara seguirà un parell de mesos a Àustria. “Aquest mes comença la Lliga, som cinc equips i també estic acabant els meus estudis de Transport i Logística. I encara que les classes són òbviament en alemany, també em vull examinar del màxim nivell en aquesta llengua, l’últim que em falta, per tenir també el títol.”

Deixarà Wolfurt molt satisfet de la seua etapa. “Crec que hem fet un bon treball i a ells també els sap greu. Comptaven amb mi per desenvolupar la base i a més em perden com a jugador i com a entrenador.”

tracking