SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça vol Gravenberch, Mikel Merino i Fabián Ruiz

Tres centrecampistes que agraden a Ronald Koeman

Ronald Koeman.

Ronald Koeman.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona, d’acord amb el criteri de Ronald Koeman, hauria recuperat tres noms que ja van sonar en el seu dia com a alternativa al fitxatge frustrat de Georginio Wijnaldum, que, una vegada finalitzat el seu contracte amb el Liverpool, acabarà acceptant l’oferta del PSG. Mikel Merino (Reial Societat), Ryan Gravenberch (Ajax) i l’exbètic Fabián Ruiz (Nàpols) haurien tornat amb força a l’agenda, segons va informar TV3.

Gravenberch, de 19 anys, interessa al Barça des de fa almenys quatre anys, quan només en tenia 15 i havia de firmar el seu primer contracte professional amb l’Ajax. Es tracta d’un migcampista amb classe i envergadura (1,90 m) i és comparat fins i tot amb Frank Rijkaard. Mino Raiola és el seu representant i té contracte amb el club holandès fins al 2023, per la qual cosa el seu fitxatge no costarà menys de 30 milions d’euros, segons alguns mitjans.

Mikel Merino, de 25 anys, és un dels desitjos de Koeman. El jugador de la Reial Societat garanteix una sortida neta de pilota i un toc de luxe a la cama esquerra. Tanmateix, presenta un gran problema i és que compta amb contracte en vigor fins al 2025, la seua clàusula de rescissió és de seixanta milions i el 2022 ascendeix fins als 65 milions.

D’altra banda, segons va revelar el programa Onze de TV3, ja hi ha hagut una primera presa de contacte entre el Barça i l’agent d’Osumane Dembélé i la propera setmana tindrà lloc la primera reunió. Segons aquesta informació, al club creuen que Dembélé vol renovar, segons els ímputs que els arriben per part del futbolista. El francès, concentrat per a l’Eurocopa, té contracte en vigor fins al 30 de juny del 2022.

tracking