SEGRE

BÀSQUET FASE D?ASCENS A LA LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida busca 12.000 € per a les fases d'ascens

Es reunirà amb les institucions i ja coneix horaris de la ronda final estatal

Les jugadores i l’staff tècnic de l’Ekke CB Lleida que disputarà la fase d’ascens estatal.

Les jugadores i l’staff tècnic de l’Ekke CB Lleida que disputarà la fase d’ascens estatal.CB LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ekke CB Lleida, que va acabar subcampió a la fase interautonòmica, ja coneix l’ordre de partits i horaris de la fase estatal d’ascens a la Lliga Femenina 2, que tindrà lloc a Alhaurín de la Torre (Màlaga) entre els dies 17 i 20 d’aquest mes i en la qual sis dels vuit equips participants aconseguiran el bitllet per a la nova categoria. Però l’altre front en el qual treballa el club lleidatà és a aconseguir ajuts institucionals per sufragar els més de 12.000 euros que calcula que li costarà haver disputat aquestes fases d’ascens.

L’equip lleidatà, que està enquadrat en el grup B, debutarà el dia 17 dijous davant del Distrito Olímpico de Madrid (17.30). L’endemà, les jugadores que entrena Albert Puig s’enfrontaran a l’equip amfitrió, l’Alhaurín de la Torre (20.15), on milita l’exjugadora del conjunt lleidatà durant 7 anys fins a la temporada passada, la menorquina Esther Sintes.

El dissabte 19, el CB Lleida tancarà el grup davant del Loiola Indautxu biscaí (17.30). A l’altre grup, l’A, competiran el Fundació Asnimo balear (que va guanyar la fase interautonòmica que va jugar el CB Lleida), el València, l’Universitat de Lleó i el Dobuss Còrdova.

Ascendeixen els dos primers de cada grup i el diumenge dia 20 s’enfrontaran els tercers contra els quarts per decidir dos bitllets més d’ascens.

Un aspecte a tenir molt en compte respecte al protocol Covid és que cada equip s’haurà de fer tres proves d’antígens abans de la competició, dos al lloc d’origen i un el dia 16 a l’hotel de concentració de Torremolinos on s’allotjaran tots els participants.

En el cas que en un equip sorgeixi algun positiu en qualsevol dels dos últims tests, quedarà immediatament eliminat i no serà substituït.

El tècnic de l’Ekke CB Lleida, Albert Puig, va dir sobre això que seria “una tremenda desil·lusió” que els arribés a passar a ells. “Som amateurs, treballem o estudiem, i encara que no era l’objectiu inicial anar a Lliga Femenina 2, el treball que hem fet i encertar la tecla correcta ens ha portat fins aquí. En principi sembla bastant factible pujar, però també és veritat que el nivell dels rivals va pujant”, va concloure Puig.

tracking